Dagbestedingscoach

24 - 28 uur per week

Wat houdt dit in?

Ben jij een creatief persoon met een deskundig oog voor het welzijn van onze bewoners? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken! Als dagbestedingscoach ben jij verantwoordelijk voor het op peil houden van de vaardigheden van de ouderen. Jij geeft inhoud aan een zinvolle dag voor de bewoners door hen te activeren en hobby’s te laten uitvoeren. Jij ondersteunt de zorgprofessionals bij de welzijnsvraagstukken voor bewoners. Het Hofje (onze groepsopvang voor dementerende bewoners) zal je werkomgeving zijn waar de dagbesteding plaatsvindt.

Elke bewoner is uniek en heeft een daarbij passende dagbesteding nodig. Jij bent degene die zich verdiept in de levensgeschiedenis van onze bewoners en maakt dagprogramma’s op maat. Jij geeft deskundig advies over de kwaliteit en de invulling van individuele en groepsactiviteiten. Je coacht de zorgprofessionals in de begeleiding van de bewoners en betrekt daarbij ook mantelzorgers en vrijwilligers.

Profiel

Je hebt inzicht in de mogelijkheden voor dagbesteding en activiteiten bij (dementerende) bewoners.  Je bent in staat jouw collega’s aan te sturen en als coördinator te fungeren voor het Hofje. Je hebt een hart voor ouderen en beschikt over goede sociale en schriftelijke vaardigheden. Je hebt een SAW/SPW-, SPH- of soortgelijke opleiding afgerond op minimaal mbo-3 niveau.

Informatie & sollicitatie

Wil je meer weten? Neem contact op met Jeannette van Oostrum (teamleider Zorg) via 010 450 91 22 of j.vanoostrum@cedrah.nl. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl