Eerstverantwoordelijk Verzorgende - Verzorgd Wonen

 • Min. 16 uur per week;
 • Salaris tussen € 1.838,- en € 2.870,- bruto per maand bij fulltime dienstverband;
 • Mbo-diploma Verzorgende-IG niveau 3 vereist.

Houd je van het persoonlijke contact met ouderen? Denk jij zelfstandig en lijkt het je waardevol binnen een kleine woonomgeving je werkzaamheden uit te voeren? Dan zou het zomaar kunnen dat de functie van Eerstverantwoordelijk Verzorgende heel goed bij je past!

Wat ga je doen?

Als Eerstverantwoordelijk Verzorgende (EVV’er) heb je een bijzondere rol binnen de afdeling Verzorgd Wonen (VW). Jij bent dé motor achter het team. Naast het geven van dagelijkse verzorging aan de bewoners, onderhoud je het contact met de familie en andere mantelzorgers. Daarnaast begeleid je bewoners in de laatste fase van hun leven, in overleg met de familie. Je hebt oog voor elke bewoner binnen jouw afdeling en weet voor elke bewoner een passend en persoonlijk zorgleefplan op te stellen. Jij bent de verbindende schakel tussen de familie van bewoners, artsen, specialisten en je teamleider. Ook je collega’s zullen met hun vragen naar jou toe komen.

Je bent ontzettend waardevol voor onze bewoners. Wij willen jou graag aan Cedrah binden. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij bieden je de gelegenheid jezelf te specialiseren door een opleiding of cursus te volgen.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1.000 en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Woonzorgcentrum d’Amandelhof bevindt zich in de groene wijk Middelwatering te Capelle aan den IJssel. Om het gebouw is een prachtige tuin aangelegd, met slingerpaadjes en een vijver, waar volop wordt gewandeld door bewoners. Vanuit de tuin kom je in de aangrenzende heemtuin die eigendom is van de gemeente Capelle aan de IJssel. Het is de bedoeling dat locatie d’Amandelhof volledig wordt vernieuwd. De voorbereidingen voor het nieuwbouwproject zijn in volle gang. Binnen de diverse teams in d’ Amandelhof heerst een goede en open sfeer.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 35 (EVV i.o.) of conform FWG 40 (EVV) van de cao VVT (minimaal € 1.838,58 of € 1.940,07 en maximaal €2.668,93 of € 2.870,58 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • Mogelijkheid tot contract voor onbepaalde tijd;
 • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een opleiding tot EVV'er afgerond of hebt (bijna) een mbo-opleiding Verzorgende-IG afgerond en bent bereid een opleiding tot EVV'er te volgen;
 • Je bent in staat de verbindende factor te zijn tussen familie, cliënten en professionals;
 • Je herkent je in het identiteitsprofiel van Cedrah

Informatie en sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met teamleider Jeannette van Oostrum via 010-474 17 55 of j.vanoostrum@cedrah.nl of met teamleider Leanne van der Grond via 010-474 17 55 of l.vandergrond@cedrah.nl.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl