Helpende - Kleinschalig Wonen

Oproepbasis

Zorg jij graag voor dementerende ouderen? Ben je (vroeger) opgeleid in de ouderenzorg en zoek je een flexibele baan? Kom werken als helpende!

Wat ga je doen?

Je gaat werken op de afdeling Kleinschalig Wonen (psychogeriatrie) en begeleidt bewoners bij ADL-activiteiten, zoals wassen en aan- en uitkleden. Je houdt de kamers van cliënten op orde, maakt bedden op, deelt maaltijden uit en helpt bewoners bij het eten en drinken. Je stimuleert hen bij dit alles zoveel mogelijk zelfredzaam te zijn en te blijven. Zie je bijzonderheden bij bewoners? Dan geef je dit door aan je collega’s in de zorg. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg en aan werkgroepen.

Wat verwachten wij van jou?

Je kunt goed samenwerken, werkt vanuit een belevingsgerichte gedachte en je bent flexibel inzetbaar. Je hebt kennis op het niveau van een mbo-2 opleiding Helpende of SAW. Je gaat professioneel om met dementerende ouderen en bent oplettend, sociaal vaardig en hebt overtuigingskracht. Het is voor jou geen probleem om korte dagdiensten of avonddiensten te werken.

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Leanne van der Grond (teamleider Zorg) via 010 450 91 22 of l.vandergrond@cedrah.nl.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl