HR-adviseur

 • 32-36 uur per week;
 • Salaris tussen € 2.533,- en € 4.021,18 bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Afgeronde hbo-opleiding HRM of hbo-opleiding aangevuld met ervaring op het gebied van HR.

Wat ga je doen?

Als HR-adviseur ben je sparringspartner voor het lokale management van de aan jou toegewezen locaties. Je adviseert en ondersteunt het lokale management op een proactieve manier bij de ontwikkeling en uitvoering van personeel- en organisatievraagstukken. Het behoud van onze medewerkers is voor jou belangrijk.
Vanuit je kennis en de visie lever je een bijdrage aan het HR-beleid. Je vertaalt het HR-jaarplan naar de locaties en draagt zorg voor de realisatie hiervan. Dit houdt o.a. in dat je leiding geeft aan projecten, projectplannen opstelt, met regelmaat de voortgang controleert en hierover rapporteert. Je doorziet ontwikkelingen en anticipeert hierop door deze te vertalen naar het beleid van Cedrah. Je ontwikkelt en vergroot actief je kennis en deelt deze met anderen.
De functie van HR-adviseur bij Cedrah is een veelzijdige functie in een sterk team met betrokkenheid op onze locaties in Zuid-Holland en Zeeland. Mocht jouw voorkeur uitgaan naar onze Zeeuwse locaties omdat je woonachtig bent in Zeeland, dan is dit bespreekbaar.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1.000 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.
Jouw standplaats is het Centraal Bureau in Capelle aan den IJssel. Begin volgend jaar verhuist het Centraal Bureau naar Barendrecht. Op het Centraal Bureau werken ruim 40 mensen op diverse afdelingen. Naast de afdeling HR, zijn ook de afdelingen Wonen & Vastgoed, Marketing & Communicatie, Financiën & Administratie en Kwaliteit & Veiligheid gehuisvest binnen het Centraal Bureau. Juist vanwege de verschillende expertises heerst er een gezellige en betrokken sfeer. De lijntjes zijn kort en de onderlinge samenwerking hecht.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 55 van de cao VVT (minimaal € 2.533,- en € 4.021,18 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • Voldoende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van HR of een hbo-opleiding met ervaring op het gebied van HR;
 • Je hebt kennis op het gebied van sociale wetgeving, toepassing van de CAO en arbeidsrecht;
 • Aantoonbare  en relevante ervaring op het gebied van HR-advies en – beleid is een pré;
 • Je bent een stevige persoonlijkheid met passie voor je vak en met een professionele en klantgerichte beroepshouding;
 • Je bent mobiel inzetbaar in verband met het werken op verschillende locaties in Zuid-Holland en Zeeland.

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Erwin Korevaar (HR manager) via 06-12551691 of e.korevaar@cedrah.nl. Je kunt ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl