Huishoudelijk medewerker - Thuiszorg

  • Uren bespreekbaar;
  • Salaris tussen € 1.684,44 en € 2.105,53 bruto per maand bij een 36-urig dienstverband;

Ben jij op zoek naar een flexibele baan die goed te combineren is met je gezin? Of ben jij een student die op zoek is naar een bijbaan en weet je van aanpakken? Kom werken als huishoudelijk medewerker in ons gezellige team!

Wat ga je doen?

Als huishoudelijk medewerker waarborg jij de hygiëne van de woon- en leefomgeving van de  bewoners. Je verzorgt de huizen van cliënten in de wijken rondom Beth-San. Af en toe staat het verzorgen van een algemene ruimte van Beth-San op je takenlijst. Bij het doen van de huishoudelijke werkzaamheden houd je goed in het oog welke taken de cliënt zelf nog kan uitvoeren. Je bouwt snel een band op met de cliënten. Jouw bezoek brengt een lach op het gezicht van de cliënt omdat zij hun verhaal aan je kwijt kunnen.

“Het persoonlijk contact met de bewoners maakt dit werk zo bijzonder. Je leert ze kennen en zij jou ook. Zo had een bewoner laatst  een doosje chocolaatjes klaarstaan op mijn verjaardag!”
- Huishoudelijk medewerker Netty -

Je houdt van aanpakken want op drukke dagen kan het behoorlijk aanpoten zijn. Je dagelijkse portie sporten heb je dan ook wel gehad. De waardering die de cliënten jouw geven voor je werk, geeft je echter ontzettend veel voldoening en energie. Dat maakt het alles waard.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1.000 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Beth-San is gevestigd in een prachtig gebouw en biedt ruime verzorgingsappartementen, kleinschalige woongroepen voor psychogeriatrische bewoners en appartementen voor Eerste Lijns Verblijf (ELV). Het hart van het nieuwe zorgcentrum bestaat uit een sfeervol atrium waarin o.a. een restaurant, winkel, bibliotheek, fitnessruimte en een grote ontmoetingsruimte zijn opgenomen. Moerkapelle is een dorp met een zeer landelijk karakter en een rustige omgeving. Het dorp heeft een gezellige dorpsstraat, met een aantal winkels.

Wat biedt Cedrah jou verder?

  • Een salaris conform de schaal 'Hulp bij het huishouden' van de cao VVT (minimaal € 1.684,44 en maximaal € 2.105,53 bruto per maand bij een 36-urig dienstverband);
  • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
  • Inspraak op je rooster;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie- uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

  • Je houdt van aanpakken en bent flexibel;
  • Je bent collegiaal en wil graag jezelf kunnen zijn binnen een team;
  • Je hebt een open en eerlijke houding;
  • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken en weet je verbonden met de achterban van Cedrah.

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Of twijfel je? Maak een afspraak met Tony Havenaar en kom gezellig langs bij Beth-San voor een kop koffie en proef de sfeer tijdens een rondleiding in ons woonzorgcentrum! Je kunt Tony Havenaar bereiken via telefoonnummer 079 59 31 840.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91


Volg Cedrah

 Cedrah.nl