Huishoudelijk medewerker

  • 16 - 24 uur per week
  • Salaris tussen € 1.534,15 en € 1.714,68 bruto per maand bij een 36-urig dienstverband;

Ben jij op zoek naar een flexibele baan die goed te combineren is met je gezin? Of ben jij een student die op zoek is naar een bijbaan en weet je van aanpakken? Kom werken als huishoudelijk medewerker in ons gezellige team!

Wat ga je doen?

Als huishoudelijk medewerker waarborg jij de hygiëne van de woon- en leefomgeving van de  bewoners. Je verzorgt de kamers van de bewoners van Uitzicht en van diverse  aanleuningwoningen. Ook bezoek je enkele cliënten in de wijk rondom Uitzicht. Af en toe staat het verzorgen van een algemene ruimte van Uitzicht op je takenlijst. Je verzorgt de was van de bewoners en helpt mee met het strijken en opvouwen ervan in de linnenkamer. Bij het doen van de huishoudelijke werkzaamheden houd je goed in het oog welke taken de bewoner zelf nog kan uitvoeren. Je bouwt snel een band op met de bewoners. Jouw bezoek brengt een lach op het gezicht van de bewoners omdat zij hun verhaal aan je kwijt kunnen.

“Het persoonlijk contact met de bewoners maakt dit werk zo bijzonder. Je leert ze kennen en zij jou ook. Zo had een bewoner laatst  een doosje chocolaatjes klaarstaan op mijn verjaardag!”
- Huishoudelijk medewerker Netty -

Je houdt van aanpakken want op drukke dagen kan het behoorlijk aanpoten zijn. Je dagelijkse portie sporten heb je dan wel gehad. De waardering die de bewoners jouw geven voor je werk, geeft je echter ontzettend veel voldoening en energie. Dat maakt het alles waard.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1.000 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Woonzorgcentrum Uitzicht te Vlaardingen biedt zorg en huisvesting aan circa 67 ouderen. Er zijn 89 seniorenwoningen verbonden aan ons zorgcentrum. In deze seniorenwoningen en in de wijk Holy verlenen we zorg thuis.

Wat biedt Cedrah jou verder?

  • Een salaris conform FWG 10 van de cao VVT (minimaal € 1.534,15 en maximaal € 1.714,68 bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur);
  • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
  • Inspraak op je rooster;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

  • Je houdt van aanpakken en bent flexibel;
  • Je bent collegiaal en wil graag jezelf kunnen zijn binnen een team;
  • Je hebt een open en eerlijke houding;
  • Je herkent je in het identiteitsprofiel van Cedrah.

Informatie en sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen of twijfel je? Maak een afspraak met Marco van Es en kom gezellig langs bij Uitzicht voor een kop koffie en proef de sfeer bij een rondleiding in ons woonzorgcentrum! Je kunt Marco van Es bereiken via 010 450 91 22 of via m.vanes@cedrah.nl

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl