Verpleegkundige met aandachtsgebied kwaliteit - Verzorgd Wonen

 • Minimaal 16 uur per week, waarvan 4 uur als kwaliteitsverpleegkundige;
 • Salaris tussen € 2.338,08,- en € 3.153,90 bruto per maand bij fulltime dienstverband;
 • Mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4 vereist.

Zoek jij een baan in de ouderenzorg waarbij je de mogelijkheid hebt om een hechte band op te bouwen met je cliënten? Draag je graag verantwoordelijkheid voor een kwaliteitsvolle verzorging van je cliënten? Kom werken als kwaliteitsverpleegkundige!

Wat ga je doen?

Je richt je op de persoonlijke verzorging van de bewoners en verricht verpleegtechnische en risicovolle handelingen op niveau. Samen met de bewoner, de familie en jouw team, stel je een persoonlijk zorgplan op, waarbij je de eigen regie en waardigheid van de bewoner in het oog houdt. Signaleer je geestelijke en lichamelijke veranderingen? Dan weet jij de juiste acties te ondernemen. Je voert overleg met het multidisciplinair team en neemt deel aan het afdelingsoverleg en aan werkgroepen. Daarnaast voer je taken uit die passen bij jouw persoonlijke voorkeur, zoals meedenken in het zorgproces. Daarnaast ben je voor 4 uur per week, van jouw minimaal 16-urige werkweek, ambassadeur voor Eben-Haëzer op het gebied van kwaliteit. Je vindt dit een pre in de zorg en daarnaast vind je het belangrijk dat medewerkers de kwaliteit borgen. Jij kunt hen coachen en meenemen in wat je signaleert.

Werken als verpleegkundige bij Cedrah geeft je veel voldoening, omdat je ‘echt iemand kunt zijn’ voor de ouderen. Hoewel de zorgzwaarte van bewoners toeneemt, is de werkdruk veel minder hoog dan in een verpleeghuis of ziekenhuis. Dit biedt jou de mogelijkheid je te verdiepen in de levensgeschiedenis van een bewoner en hem of haar zo beter te leren begrijpen.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1.000 en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.
Woonzorgcentrum Eben-Haëzer is gelegen in de wijk Griffioen in Middelburg. In 2004 is het gebouw geheel vernieuwd. De grootte van de woongroep op KSW varieert van de 6-8 bewoners. Het doel van de woongroep is de levenskwaliteit van de individuele bewoner in een veilige omgeving te behouden.
Het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg is erg belangrijk voor Cedrah. Daarom bieden we je volop de gelegenheid jezelf te ontwikkelen door intern cursussen te volgen of te starten met een opleiding. Hiervoor werken wij nauw samen met onderwijsinstellingen.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een salaris conform FWG 45 van de cao VVT (minimaal € 2.338,08 en maximaal € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantieuren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een mbo-opleiding Verpleegkundige niveau 4 afgerond;
 • Je draagt de ouderenzorg een warm hart toe;
 • Je kunt analytisch en procesgericht denken;
 • Je herkent je in het identiteitsprofiel van Cedrah.

Informatie en sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de teamleider Zorg, Nellianne Sturm, via 0118-676 600 of n.sturm@cedrah.nl.


Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl