Leerling verzorgende leerjaar 3

24 uur per week

Weet jij van aanpakken en ben je leergierig? Kun je goed in een team werken, ben je in staat verantwoordelijke diensten te doen en is je medicatie al afgetoetst? Kom werken als leerling verzorgende!

Wat bieden wij?

Wij bieden een BBL-opleiding waarbij je leert en werkt. Tijdens deze opleiding ga je één vaste dag naar school en werk je 24 uur per week. Je uren zijn als volgt ingedeeld: je werkt 24 uur, 4 schooluren worden vanuit Cedrah betaald en de overige 4 schooluren zijn voor je eigen rekening. Tijdens je opleiding werk je op de afdeling Kleinschalig Wonen (psychogeriatrie). Er is een goed leerklimaat met interessante uitdagingen.

Wat ga je doen?

Je geeft verzorging en begeleiding aan de cliënten van de afdeling psychogeriatrie. Je houdt hierbij rekening met de afspraken in het zorgleefplan en met de beperkingen en mogelijkheden van de cliënt. Je draagt bij aan een optimale leefomgeving vanuit een belevingsgerichte houding, waarbij cliëntgericht werken van groot belang is. Je neemt deel aan het afdelingsoverleg en aan werkgroepen en voert daarnaast taken uit die passen bij jouw persoonlijke voorkeur, zoals meedenken in het zorgproces

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Neem voor meer informatie contact op met Anja Barth (teamleider KSW) via 0111 46 01 20 of a.barth@cedrah.nl. Je kunt ook meteen solliciteren via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl