HR medewerker

 • 20 uur per week;
 • Salaris tussen € 1940,- en € 2870,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Mbo-diploma Administratie op niveau 4 vereist.

Ben je graag regelend bezig en hou je van afwisseling? Kun je goed overzicht houden en deins je niet terug voor cijfers en berekeningen? Heb je ervaring rondom personeelszaken? Kom dan werken als HR-medewerker!

Wat ga je doen?

Samen met een klein team van collega’s verzorg je de personeelsadministratie van de ruim 1000 medewerkers van Cedrah. De taken variëren van het uitzetten van vacatures tot het maken van arbeidsovereenkomsten. Van het regelen van bedrijfsartsbezoeken tot het invullen van een werkgeversverklaring. Van het volgen van kostendeclaraties tot het beantwoorden van vragen over de salarisstrook. Daarnaast is het team Personeelsadministratie dé vraagbaak voor leidinggevenden en medewerkers. Ook stellen jullie eenvoudige overzichten op en geven de P&O-adviseurs (algemene secretariële en) administratieve ondersteuning. Kortom, een veelzijdige en afwisselende functie!

Binnen jouw team heeft iedereen zijn of haar aandachtsgebied. Je ondersteunt met name het verzuimproces en de salarisadministratie in overleg met de afdeling Financiën. Bij het ondersteunen van het verzuimproces, werk je samen met de verzuimbegeleidingsdienst. Zo plan je de bedrijfsartsbezoeken in, voorzie je alle betrokkenen van de juiste informatie en verwerk je terugkoppelingen. In feite faciliteer je het contact tussen de verzuimbegeleidingsdienst en jouw collega’s, zodat elke verzuimcasus op een goede manier begeleid kan worden.

De belangrijkste taken bij het ondersteunen van de salarisadministratie zijn: het accuraat bijhouden van berichtgeving rondom salaris, het volgen van declaraties, het assisteren bij het salarisverwerkingsproces en het beantwoorden van vragen via de telefoon of mail.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1.000 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.
Jouw standplaats is het Centraal Bureau in Capelle aan den IJssel. Medio begin volgend jaar verhuist het Centraal Bureau naar Barendrecht. Op het Centraal Bureau werken ruim 40 mensen op diverse afdelingen. Naast de afdeling Personeel & Organisatie, zijn ook de afdelingen Wonen & Vastgoed, Marketing & Communicatie, Financiën & Administratie en Kwaliteit & Veiligheid gehuisvest binnen het Centraal Bureau. Juist vanwege de verschillende expertises heerst er een gezellige en betrokken sfeer. De lijntjes zijn kort en de onderlinge samenwerking hecht.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal een mbo-diploma niveau 4, bij voorkeur richting Administratie;
 • Ervaring op het gebied van personeelszaken en salarisadministratie is een pré;
 • Je bent nauwkeurig en toont initiatief bij het oppakken van vragen;
 • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken en weet je verbonden met de identiteit van Cedrah.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 40 van de cao VVT (minimaal € 1940,- en maximaal € 2870,- bruto per maand);
 • Voldoende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de leidinggevende, Erwin Korevaar (manager P&O) via 06-12551691 of Caroline Schumacher (medewerker P&O) via 010-207 58 53. Je kunt ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl