Projectmanager Vastgoed

36 uur per week

Functieomschrijving

Cedrah speelt met een ambitieuze transformatieopgave van de vastgoedportefeuille in op alle veranderingen in maatschappij, zorg en vastgoed. De komende jaren wordt een groot aantal renovatie- en nieuwbouwprojecten ontwikkeld om de vastgoedportefeuille voor te bereiden op de toekomst.

Als spil in deze projecten zoeken wij een enthousiaste en ervaren projectmanager.  Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van renovatie- en nieuwbouwprojecten. Je houdt je onder andere bezig met het opstellen van het programma van eisen en de uitvoering van haalbaarheidsonderzoeken ten behoeve van nieuwbouw- en renovatieprojecten;  de volledige coördinatie, procesbegeleiding en bewaking van projecten en de selectie van externe adviseurs, architecten en uitvoerende partijen.

De projectmanager valt rechtstreeks onder de manager Wonen & Vastgoed en legt aan hem verantwoording af over de realistatie van de projecten.

Profiel

Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van Bouwkunde aangevuld met kennis van projectmanagement, zorgvastgoed, financiën en fiscale en juridische aspecten. Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring en bent een vastgoedprofessional in hart en nieren. Je bent klant- en resultaatgericht, beschikt over uitstekende communicatieve en onderhandelingsvaardigheden en bent sterk als het gaat om plannen en organiseren. Daarnaast ben je een echte teamspeler.
Een selectieassessment kan deel uitmaken van de procedure.

Informatie & sollicitatie

Meer informatie kun je opvragen bij Christaan van de Wege (Manager Wonen & Vastgoed) via 010 207 58 64. Spreekt dit je aan, solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton op deze pagina!

Locatie en plaats