HR stagiair(e)

Uren bespreekbaar

Ben jij student HRM en durf jij de uitdaging aan om binnen de dynamische zorgwereld van Cedrah je stage te lopen? Dan ben je van harte welkom! Cedrah biedt ouderen in de regio Zuid-Holland en Zeeland professionele dienstverlening op het gebied van wonen, zorg en diensten vanuit een reformatorische identiteit.

Profiel

Je bent een enthousiaste HBO-student, leergierig en staat stevig in je schoenen. Wil jij ervaring op doen in een omgeving die voortdurend in beweging is en waar geen dag hetzelfde is? Dan is stage lopen op de afdeling HR van Cedrah iets voor jou! Als jij je stage bij Cedrah komt lopen, verwachten we dat je achter onze christelijke identiteit staat.

Cedrah biedt...
…een professionele werkomgeving met volop gelegen­heid om jezelf te ontwikkelen. Thema’s die spelen zijn de ontwikkeling naar sterke teams, arbeidsmarkt en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Kwaliteit van het werk is belangrijk. De focus van de stage zal liggen op een bijdrage aan de ontwikkeling van de digitalisering van de personeelsadministratie en een aantal nog na­der te bepalen HR-(advies) projecten. Standplaats van de stage is het Centraal Bureau van Cedrah in Capelle aan den IJssel.

Informatie & sollicitatie

Meer informatie kun je opvragen bij Erwin Korevaar (HR manager) via 010 207 5863. Je kunt ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton op deze pagina. 

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91


Volg Cedrah

 Cedrah.nl