Vakantiekracht zorg

  • Uren en werktijden in overleg;
  • Goed betaalde vakantiebaan én ervaring opdoen;
  • Je hebt bij voorkeur een diploma Verzorgende IG/Verpleegkundige of volgt de opleiding Verzorgende IG/Verpleegkundige;
  • Een leuke verrassing ligt voor je klaar!

Ben jij op zoek naar een goedbetaalde vakantiebaan? Maak je graag een praatje met ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s geef je de bewoners van Hebron de dagelijkse verzorging. Het is afhankelijk van je (voor)opleiding welke werkzaamheden je gaat verrichten. Je kunt bijvoorbeeld worden ingezet als gastvrouw, helpende of verzorgende. Je bent voor jouw collega’s niet zomaar een vakantiekracht, maar je hoort helemaal bij het team!

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1200 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.
Hebron is een kleinschalige woonvorm in Nieuwerkerk voor dementerende ouderen uit Schouwen-Duiveland en omgeving. De bewoners ontvangen hier liefdevolle, deskundige 24-uurs verzorging in een vertrouwde omgeving. Vlakbij hun familie en kennissen en dichtbij veel voorzieningen zoals de kerk, de bakker en de slager.

Wij zoeken vakantiekrachten voor de maanden juli t/m augustus 2021. Zou je graag willen blijven werken bij Hebron na jouw vakantiewerk? Dan horen wij dat graag! Wij bieden ook diverse opleidingsmogelijkheden aan.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt hart voor ouderen en een zorgzaam karakter;
  • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken en weet je verbonden met de identiteit van Cedrah.

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina! Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met teamleider Peter Mulder via 078 612 42 88 of via p.mulder@cedrah.nl

Locatie en plaats

 

 

Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?

 

Neem dan contact op met Marieke Smits!

 

 

 

m.smits@cedrah.nl

 

06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 

 

 

 

 Cedrah.nl