Vakantiekracht Zorg

  • Uren en werktijden in overleg;
  • Goed betaalde vakantiebaan én ervaring opdoen;
  • Je hebt een diploma Verzorgende IG/Verpleegkundige of volgt de opleiding Verzorgende IG/Verpleegkundige;
  • Een leuke verrassing ligt voor je klaar!

Ligt jouw hart in de ouderenzorg en verdien je graag wat bij in je vakantie? Wil je tevens ervaring opdoen binnen de ouderenzorg? Het kan allemaal binnen Rehoboth. Ook studenten die met een zorgopleiding bezig zijn van harte welkom.

Wat ga je doen?

Jij wordt in een afdeling naar voorkeur geplaatst. Dit kan op de afdeling kleinschalig wonen zijn, met dementerende ouderen. Of op de afdeling verzorgd wonen of in de thuiszorg. Samen met jouw collega’s geef je de bewoners en cliënten de dagelijkse verzorging. Je bent voor jouw collega’s niet zomaar een vakantiekracht, maar je hoort helemaal bij een gezellig team. Dit zorgt voor grote betrokkenheid op de cliënten en op de collega’s.

Elke werkdag is weer anders voor mij. 's Ochtends begin ik vaak met de ochtendzorg bij cliënten met verschillende zorgzwaarte. De ene cliënt wil graag gewassen worden, terwijl andere cliënten zelfstandig kunnen douchen. Sommigen kunnen veel zelfstandig, anderen hebben meer hulp en begeleiding nodig. Daarnaast deel ik medicijnen uit en trek ik steunkousen aan. Gelukkig is er zo nu en dan tijd voor een gezellig praatje. Zo vliegt mijn dag voorbij en voordat ik het weet zit mijn werkdag er weer op!

– Vakantiekracht Clarissa -

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1200 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.
Binnen Rehoboth ben je onderdeel van een sterk team. Je coördineert met elkaar de processen op de afdeling. Daarbij is communicatie, het geven van feedback, samenwerken en het nemen van de eigen regie erg belangrijk. Voor alles geldt dat het belang van de bewoner voorop staat.

Zou je graag willen blijven werken bij Rehoboth na jouw vakantiewerk? Dan horen wij dat graag! Wij bieden ook diverse opleidingsmogelijkheden aan.

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een diploma Verzorgende IG/Verpleegkundige of bent bezig met een opleiding richting de zorg, bijvoorbeeld Verzorgende IG/Verpleegkundige;
  • Je hebt hart voor ouderen en een zorgzaam karakter;
  • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken en weet je verbonden met de identiteit van Cedrah.

Informatie en sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina! Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met teamleider Anja Bakker via 0113 22 45 00 of via a.bakker@cedrah.nl.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl