Verhuurmakelaar

36 uur per week

Waar kom je te werken?

Cedrah is een professionele en eigentijdse woonzorgorganisatie, die bezig is met een omvangrijke en ambitieuze transformatie- en ontwikkelopgave van haar vastgoedportefeuille. Met deze opgave speelt ze in op alle veranderingen in de maatschappij, zorg en vastgoed. De komende jaren worden een groot aantal renovatie- en nieuwbouwprojecten uitgevoerd die veel dynamiek en uitdaging geven voor de sector Wonen & Vastgoed.

Als verhuurmakelaar maak je deel uit van het team Wonen binnen de sector Wonen & Vastgoed. Samen met je collega verhuurmakelaar, de medewerker Woonservice en de servicemanagers ben je verantwoordelijk voor de optimale verhuur van de woonportefeuille van Cedrah en ben je de spil in het verhuurproces.

Wat ga je doen?

In de afwisselende en boeiende functie van verhuurmakelaar lever je een bijdrage aan het woon- en verhuurbeleid, ben je verantwoordelijk voor het gehele verhuurproces, draag je zorg voor het actueel houden van de woningwaardering, begeleid je huurders tijdens renovatie- en nieuwbouwprojecten en overleg je met bewonerscommissies en klankbordgroepen. In je functie heb je veelvuldig contact contact met (potentiële) huurders en bevorder je de bewonersparticipatie.

Wie ben je?

Je beschikt over HBO-werk- en denkniveau op het gebied van verhuur of makelaardij, aangevuld met enige kennis op het gebied van vastgoed en installatietechniek. Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie bij een woningcorporatie of een commerciële omgeving.
Je hebt een professionele en klantgerichte beroepshouding en beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden. Je bent een gedreven persoonlijkheid en flexibele teamspeler die gaat voor het resultaat: een tevreden klant en een optimaal verhuurresultaat! Verder ben je mobiel inzetbaar in verband met het werken op verschillende locaties in Zuid-Holland en Zeeland.

Wat bieden wij?

Een 36-urige werkweek, flexibele werktijden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, een salaris conform de cao VVT en tot slot een fijne werksfeer in een intrinsiek gemotiveerd team!

Heb je interesse?

Spreekt dit je aan? Reageer dan via de sollicitatiebutton op deze pagina. Meer informatie over deze functie kun je opvragen bij Christiaan van de Wege (manager Wonen & Vastgoed) via 010 – 207 58 58.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl