Verpleegkundige - Kleinschalig Wonen

 • 16 uur per week;
 • Salaris tussen € 2.419,91 en € 3.264,29 bruto per maand bij fulltime dienstverband;
 • Mbo-opleiding Verpleegkundige niveau 4 vereist.

Zoek jij een baan in de ouderenzorg waarbij je de mogelijkheid hebt om een hechte band op te bouwen met je cliënten? Draag je graag verantwoordelijkheid voor een goede verzorging van je cliënten? Kom werken als verpleegkundige bij Hebron!

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een hecht team en ontwikkelt een persoonlijke band met de bewoners voor wie jij verantwoordelijk bent. Je richt je op de persoonlijke verzorging van de bewoners en verricht verpleegtechnische en risicovolle handelingen op niveau. Samen met de bewoner, de familie en jouw team, stel je een persoonlijk zorgplan op, waarbij je de eigen regie en waardigheid van de bewoner in het oog houdt. Signaleer je geestelijke en lichamelijke veranderingen? Dan weet jij de juiste acties te ondernemen. Je voert overleg met het multidisciplinair team en neemt deel aan het afdelingsoverleg en aan werkgroepen. Daarnaast voer je taken uit die passen bij jouw persoonlijke voorkeur, zoals meedenken in het zorgproces.

Werken als verpleegkundige bij Hebron geeft je veel voldoening, omdat je ‘echt iemand kunt zijn’ voor de bewoners. Hoewel de zorgzwaarte van de dementerende bewoners toeneemt, is de werkdruk veel minder hoog dan in een verpleeghuis of ziekenhuis. Dit biedt jou de mogelijkheid je te verdiepen in de levensgeschiedenis van een bewoner en hem of haar zo beter te leren begrijpen.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1200 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

In ons huis Hebron bieden we mensen met dementie de gelegenheid op hun eigen manier een waardevol leven te leiden in een reformatorische omgeving. In de kleinschalige setting van Hebron kan goed geluisterd worden naar de wensen van de bewoners. De kamers van de bewoners worden zoveel mogelijk samen met hen en de familie ingericht. Zo wordt een vertrouwende en veilige leefomgeving gecreëerd voor de bewoners.

Je bent ontzettend waardevol voor onze bewoners. Wij willen jou graag aan Cedrah binden. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij bieden je de gelegenheid jezelf te specialiseren door een opleiding of cursus te volgen.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 45 van de cao VVT (minimaal € 2.419,91 en maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • Mogelijkheid tot contract voor onbepaalde tijd;
 • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een mbo-opleiding Verpleegkundige niveau 4 afgerond;
 • Je draagt de ouderenzorg een warm hart toe;
 • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken en weet je verbonden met de achterban van Cedrah.

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen of twijfel je? Kom gerust langs voor een kop koffie en stel je vragen! Tijdens een rondleiding door Hebron kun je gelijk de sfeer proeven. Neem voor het maken van een afspraak contact op met de teamleidster, Anja Barth via 0111 46 01 20 of via a.barth@cedrah.nl.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl