Verpleegkundige - Kleinschalig Wonen

 • Uren in overleg;
 • Salaris tussen € 2.419,91 en € 3.264,29bruto per maand bij fulltime dienstverband;
 • Mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4 vereist.

Ben jij toe aan een volgende stap als Verpleegkundige? Wil jij graag van betekenis zijn voor jouw team en deins jij niet terug voor het nemen van verantwoordelijkheid? Wellicht ben jij dan dé aanvulling op ons team!

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een hecht team en ontwikkelt een persoonlijke band met de bewoners voor wie jij verantwoordelijk bent. Je richt je op de persoonlijke verpleging van de bewoners en verricht verpleegtechnische en risicovolle handelingen op niveau. Samen met de bewoner, de familie en jouw team, stel je een persoonlijk zorgplan op, waarbij je de eigen regie en waardigheid van de bewoner in het oog houdt. Daarnaast focus je je op het behoud van de kwaliteit binnen de afdeling. Signaleer je geestelijke en lichamelijke veranderingen bij de bewoners? Dan weet jij de juiste acties te ondernemen. Je voert overleg met het multidisciplinair team en neemt deel aan het afdelingsoverleg en aan werkgroepen. Daarnaast voer je taken uit die passen bij jouw persoonlijke voorkeur, zoals meedenken in het zorgproces.

Werken als verpleegkundige bij Cedrah geeft je veel voldoening, omdat je ‘echt iemand kunt zijn’ voor de ouderen. Hoewel de zorgzwaarte van bewoners toeneemt, is de werkdruk veel minder hoog dan in een verpleeghuis of ziekenhuis. Dit biedt jou de mogelijkheid je te verdiepen in de levensgeschiedenis van een bewoner en hem of haar zo beter te leren begrijpen.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1200 en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Binnen Beth-San ben je onderdeel van een sterk team. Je coördineert met elkaar de processen op de afdeling. Daarbij is communicatie, het geven van feedback, samenwerken en het nemen van de eigen regie erg belangrijk. Voor alles geldt dat het belang van de bewoner voorop staat.

Je bent ontzettend waardevol voor onze bewoners. Wij willen jou graag aan Cedrah binden. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij bieden diverse interne cursussen aan en je kunt starten met een opleiding. Hiervoor werken wij nauw samen met diverse onderwijsinstellingen.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 45 van de cao VVT (minimaal € 2.419,91 en maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een mbo-opleiding Verpleegkundige niveau 4 afgerond en bent BIG geregistreerd;
 • Je hebt oog voor kwaliteit en voert nauwkeurig je werkzaamheden uit;
 • Je hebt een luisterend oor voor de ander en kunt je goed inleven;
 • Je herkent je in het identiteitsprofiel van Cedrah.

Informatie en sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen of twijfel je? Maak een afspraak met teamleidster Karin van den Berg en kom gezellig langs bij Beth-San voor een kop koffie en proef de sfeer tijdens een rondleiding in ons woonzorgcentrum! Je kunt Karin van den Berg bereiken via 079 33 19 260 of via a.c.vandenberg@cedrah.nl.


Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl
Acties