Verpleegkundige - Kleinschalig Wonen

 • Uren in overleg;
 • Salaris tussen € 2.419,91 en € 3.264,29 bruto per maand bij fulltime dienstverband;
 • Mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4 vereist.

Wil je graag liefdevolle zorg verlenen aan dementerende ouderen en verdiep je je graag in de psychogeriatrische zorg? Wees van harte welkom binnen de afdeling kleinschalig wonen van Nebo!

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag binnen de afdeling psychogeriatrie van woonzorgcentrum Nebo. Samen met je collega’s draag je zorg voor 6 – 8 bewoners. Daarbij houd je goed in het oog wat de bewoners zelf nog kunnen en waar je hen bij moet helpen. Je borgt binnen de afdeling de kwaliteit van de zorg: je weet je collega’s hierin mee te nemen. Mogelijke kwaliteitsverbeteringen kaart je aan binnen het multidisciplinaire overleg. In overleg met de bewoner en familie stel je het zorgleefplan op. Bij veranderingen in de lichamelijke en/of geestelijke gesteldheid van de bewoner vraag je zo nodig een herindicatie aan. Je onderhoudt het contact met de familieleden van de bewoner en met de behandelaars. Wanneer je hierin interesse hebt, kun je je specialiseren in een bepaald aandachtsgebied zoals het verlenen van palliatieve of psychogeriatrische zorg.

Je stelt je  - indien nodig - beschikbaar als bereikbare dienst Verpleegkundige achterwacht. Je bepaalt of je telefonisch het een en ander kunt oplossen, of dat je komt om te helpen (een bepaalde verpleegtechnische handeling te doen) en te overleggen met de dienstdoende behandelaar(s).

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1200 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Woonzorgcentrum Nebo is gelegen in Zwijndrecht, een levendig Zuid-Hollands stadje tussen Rotterdam en Dordrecht. Zwijndrecht is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Sinds 2007 is Nebo gevestigd in een geheel nieuw gebouw. Nebo beschikt over 42 verzorgingsappartementen waarbinnen al jaren aanvullende verpleeghuiszorg wordt geleverd. Daarnaast zijn er diverse appartementen voor psychogeriatrische cliënten. Ook biedt Nebo dagbesteding.

Je bent ontzettend waardevol voor onze bewoners. Wij willen jou graag aan Cedrah binden. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen. Wij bieden diverse interne cursussen aan en je kunt starten met een opleiding. Hiervoor werken wij nauw samen met diverse onderwijsinstellingen.

 Wat biedt Cedrah jou verder?

 •  Een salaris conform FWG 45 van de cao VVT (minimaal € 2.419,91 en maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • Mogelijkheid tot contract voor onbepaalde tijd;
 • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

 Wat vragen we van jou? 

 • Je hebt een mbo-opleiding Verpleegkundige niveau 4 afgerond en bent BIG geregistreerd;
 • Je hebt oog voor kwaliteit en voert nauwkeurig je werkzaamheden uit;
 • Je hebt een luisterend oor voor de ander en kunt je goed inleven;
 • Je herkent je in het identiteitsprofiel van Cedrah.

Informatie en sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de teamleider Zorg, Johan Oostrom, via 078-612 42 88 of j.oostrom@cedrah.nl.

Locatie en plaats

 

 

Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?

 

Neem dan contact op met Marieke Smits!

 

 

 

m.smits@cedrah.nl

 

06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 

 

 

 

 Cedrah.nl