Verpleegkundige - Kleinschalig Wonen

 • 28 uur per week;
 • 3 tot 5 jaar werkervaring als verpleegkundige is een pre;
 • Salaris tussen € 2.419,91 en € 3.264,29 bruto per maand bij fulltime dienstverband;
 • Mbo-diploma Verpleegkundige niveau 4 vereist.

Ben jij toe aan een volgende stap als Verpleegkundige? Wil jij graag van betekenis zijn voor jouw team en deins jij niet terug voor het nemen van verantwoordelijkheid? Wellicht ben jij dan dé aanvulling op ons team!

Wat ga je doen?

Je stelt je beschikbaar als bereikbare dienst Verpleegkundige achterwacht. Jij bepaalt of je telefonisch een en ander kunt oplossen, of dat je komt om te helpen (een bepaalde verpleegtechnische handeling te doen) en te overleggen met de dienstdoende behandelaar(s).

Als verpleegkundige krijg je een verantwoordelijke rol binnen de afdeling Kleinschalig Wonen van Nebo. Je zet je in om de kwaliteit van de zorg naar een hoger plan te brengen. Ook het begeleiden van leerlingen is een van de dingen waarmee jij je bezig houdt. Vanzelfsprekend verricht je de persoonlijke verzorging van de bewoners en verpleegtechnische en risicovolle handelingen op niveau. Samen met de bewoner, de familie en jouw team, stel je een persoonlijk zorgplan op, waarbij je de eigen regie en waardigheid van de bewoner in het oog houdt. Signaleer je geestelijke en lichamelijke veranderingen? Dan weet jij de juiste acties te ondernemen. Je voert overleg met het multidisciplinair team en neemt deel aan het afdelingsoverleg en aan werkgroepen. Daarnaast voer je taken uit die passen bij jouw persoonlijke voorkeur, zoals meedenken in het zorgproces.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1200 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Woonzorgcentrum Nebo is gelegen in Zwijndrecht, een levendig Zuid-Hollands stadje tussen Rotterdam en Dordrecht. Zwijndrecht is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Sinds 2007 is Nebo gevestigd in een geheel nieuw gebouw. Nebo beschikt over 42 verzorgingsappartementen waarbinnen al jaren aanvullende verpleeghuiszorg wordt geleverd. Daarnaast zijn er diverse appartementen voor psychogeriatrische cliënten. Ook biedt Nebo dagbesteding.

Je bent ontzettend waardevol voor onze bewoners. Wij willen jou graag aan Cedrah binden. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen. Wij bieden diverse interne cursussen aan en je kunt starten met een opleiding. Hiervoor werken wij nauw samen met diverse onderwijsinstellingen.

 Wat biedt Cedrah jou verder?

 •  Een salaris conform FWG 45 van de cao VVT (minimaal € 2.419,91 en maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • Mogelijkheid tot contract voor onbepaalde tijd;
 • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

 Wat vragen we van jou? 

 • Je hebt een mbo-opleiding Verpleegkundige niveau 4 afgerond en bent BIG geregistreerd;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring is een pre, maar sta je aan het begin van een mooie carrière, dan willen wij je graag behulpzaam zijn door stappen te zetten;
 • Je hebt oog voor kwaliteit en voert nauwkeurig je werkzaamheden uit;
 • Je hebt een luisterend oor voor de ander en kunt je goed inleven;
 • Je herkent je in het identiteitsprofiel van Cedrah.

Informatie en sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de teamleider Zorg, Guus de Witte , via 078-612 42 88 of g.dewitte@cedrah.nl.


Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl