Verpleegkundige (thuiszorg)

32 uur per week

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je leven? Draag jij ouderen een warm hart toe en ben je een echte doorzetter? Ben jij verpleegkundige of wil jij als verzorgende graag de opleiding tot verpleegkundige volgen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een klein, hecht en zelfstandig team. Je ontwikkelt een persoonlijke band met de bewoners waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je leert de levensgeschiedenis van een bewoner kennen. Je richt je op de persoonlijke verzorging van de bewoners in de aanleunwoningen en verricht verpleegtechnische en risicovolle handelingen op niveau. Je signaleert geestelijke en lichamelijke veranderingen met het oog op het zo nodig aanvragen van een herindicatie. In samenwerking met de bewoner, familie en met jouw team, stel je een persoonlijk zorgplan op. Daarbij houdt je de eigen regie en de waardigheid van de bewoner in het oog. Ook neem je deel aan het afdelingsoverleg en aan werkgroepen. Je voert taken uit die passen bij jouw persoonlijke voorkeur, zoals meedenken in specifieke aandachtsgebieden rondom de zorg.

d’ Amandelhof biedt een warme en liefdevolle omgeving aan haar bewoners, maar óók aan haar medewerkers! Binnen ‘d Amandelhof heerst een vertrouwelijke sfeer die gekenmerkt wordt door de christelijke identiteit. Met je collega’s zal je snel een hechte band opbouwen. Wil je doorgroeien en jezelf blijven ontwikkelen? Cedrah biedt hiervoor volop mogelijkheden!

Profiel

Als verpleegkundige dien je het volgende in huis te hebben:

  • Je hebt (bijna) een mbo-4 opleiding Verpleegkundige of staat als verzorgende open voor het volgen van deze opleiding;

  • Je bent in staat zelfstandig te werken en coördinerend op te treden;

  • Je vindt het leuk om EVV-taken (zoals opstellen van zorgplannen en het houden van evaluatiegesprekken) uit te voeren.

Informatie & sollicitatie

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Twijfel dan niet langer en solliciteer via de sollicitatiebutton op deze pagina! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jeannette van Oostrum (teamleider) via 010 450 91 22 of j.vanoostrum@cedrah.nl.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl