Verpleegkundige - Verzorgd Wonen

 • Uren in overleg;
 • Salaris tussen € 2.419,91 en € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Mbo-diploma Verpleegkundige vereist.

Heb je hart voor de ouderenzorg? Ben jij gedreven, spontaan en een echte doorzetter? Dan is deze functie jou wellicht op het lijf geschreven!

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een enthousiast team dat zich inzet voor de persoonlijke zorg van de bewoners. Samen met jouw team zet je je in voor het leveren van zorg van hoge kwaliteit. Je signaleert bijzonderheden bij bewoners en weet hier direct op te reageren. Naast het leveren van de dagelijkse zorg, houd jij je bezig met EVV-taken. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, voert gesprekken met familieleden en bewoners en je stelt zorgplannen op. Als je van extra uitdaging houdt, is het mogelijk je te specialiseren in een bepaald aandachtsgebied.

Als persoon sta jij stevig in je schoenen en bent in staat advies te geven aan collega’s. Daarnaast werk je graag in teamverband en vind je het leuk om studenten en stagiaires te begeleiden.  

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1200 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Woonzorgcentrum Eben-Haëzer is gelegen in de wijk Griffioen in Middelburg. In 2004 is het gebouw geheel vernieuwd. Je komt te werken binnen een sterk team, waarin gewerkt wordt onder het motto: ‘we gaan er samen voor’.

Je bent ontzettend waardevol voor onze bewoners. Wij willen jou graag aan Cedrah binden. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij bieden je de gelegenheid jezelf te specialiseren door een opleiding of cursus te volgen. Hiervoor werken wij nauw samen met onderwijsinstellingen.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 45 van de cao VVT (minimaal € 2.419,91 en maximaal € 3.264,29 bruto per maand);
 • Voldoende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een mbo-diploma Verpleegkundige;
 • Je bent spontaan en gedreven;
 • Je bent een doorzetter, ook tijdens moeilijke omstandigheden;
 • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken en weet je verbonden met de achterban van Cedrah.

Informatie en sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de teamleider Kees Nieuwenhuyzen via 0118 67 66 00 of via k.nieuwenhuyzen@cedrah.nl.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl