Verzorgende - KSW

Uren bespreekbaar

Functieomschrijving

Als verzorgende geef je verzorging en begeleiding aan acht cliënten binnen de afdeling Kleinschalig Wonen. Je houdt hierbij rekening met de afspraken in het zorgleefplan en de beperkingen en mogelijkheden van de cliënt. Je komt te werken in een hecht en professioneel team. Samen met je collega’s draag je bij aan een optimale leefomgeving vanuit een belevingsgerichte houding waarbij cliëntgericht-werken van groot belang is. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor bewoners en mantelzorgers. 

Profiel

Wij verwachten dat je in bezit bent van een afgeronde opleiding verzorgende IG. Je bent flexibel, kunt goed samenwerken en je beschikt over goede sociale vaardigheden. Daarnaast werk je kwaliteitsgericht en heb je affiniteit met dementerende ouderen. Binnen Hebron organiseren wij als team steeds meer dingen zelfstandig. Als jij dat ook een fijne manier van werken vindt, nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Informatie & sollicitatie

Meer informatie over deze vacature? Neem telefonisch contact op met Anja Barth (teamleider Zorg) via 0111 - 460120. Je kunt je sollicitatie insturen via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Locatie en plaats