Verzorgende - Thuiszorg

 • Uren in overleg;
 • Salaris tussen € 1.902,93 en € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Mbo-diploma Verzorgende op niveau 3 vereist.

Ligt jouw hart bij het zorgen voor kwetsbare ouderen in onze maatschappij? Wil jij werken in een hecht, enthousiast thuiszorgteam met weinig reistijd? Vind je het prettig vooral korte diensten te werken? Dan ben jij op je plek bij het thuiszorgteam van Beth-San!

Wat ga doen?

’s Ochtends begint jouw dag met een kop koffie met collega’s en het bespreken van de rapportages van de vorige dag. Na een kwartiertje stap je op je fiets en rijd je door het gezellige Moerkapelle naar de eerste cliënte. Tijdens het aantrekken van de steunkousen vertelt je cliënte vol enthousiasme over haar kleinkinderen. Voordat je weggaat spoor je haar aan om zelfstandig de afwas te gaan doen. Na de deur achter je te hebben dichtgetrokken, pak je je fiets en vertrek je naar het volgende adres. Net als je je fiets hebt neergezet, belt je collega om te overleggen wat te doen met een zieke cliënt. Je geeft haar advies op basis van een eerdere ervaring die jij hebt meegemaakt. Zo vliegt de ochtend voorbij. Rond de middag rapporteer je de belangrijkste punten en zeg je je collega’s gedag.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1200 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

De thuiszorg bij Beth-San is kleinschalig ingericht. De lijntjes met de cliënten zijn kort. De meesten zijn woonachtig  in Moerkapelle, dicht bij Beth-San. Veel thuiszorgcliënten komen dan ook geregeld buurten in woonzorgcentrum Beth-San voor een dagactiviteit, het middageten of voor een bezoek aan de fysiotherapeut. Binnen het thuiszorgteam van Beth-San heb je veel autonomie. Desondanks wordt er nauw samengewerkt en zijn de collega’s welwillend naar de ander. Na de thuiszorgrondes drinken de collega’s van het thuiszorgteam een kop koffie met elkaar.

Je bent ontzettend waardevol voor onze cliënten. Wij willen jou graag aan Cedrah binden. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij bieden je de gelegenheid jezelf te specialiseren door een opleiding of cursus te volgen.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 35 van de cao VVT (minimaal € 1.902,93 en maximaal € 2.762,34 bruto per maand);
 • Mogelijkheid tot contract voor onbepaalde tijd;
 • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding verzorgende IG;
 • Je vindt het een uitdaging om goed samen te werken met formele en informele zorg;
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden;
 • Je kunt zowel zelfstandig werken als samenwerken en wil een actieve schakel zijn in ons team;
 • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken.

Informatie & sollicitatie

Meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij Trijnie Koops (verpleegkundige) via telefoonnummer 079 593 1840. Je kunt ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton op deze webpagina.

Locatie en plaats