Verzorgende - Thuiszorg

 

Heb jij oog voor de kwaliteit van de zorg? Help jij mee om de thuiszorg van Beth-San toekomstbestendig te maken en vind je het leuk om in een hospice te werken? Wees welkom als verzorgende IG in ons team!

Wat ga doen?

Je komt te werken binnen een gezellig team dat hart heeft voor de naasten, zowel voor de cliënten als voor de collega’s. Je gaat het team helpen bij het verder professionaliseren van de zorg waarbij je de zelfredzaamheid en de eigen regie van de cliënten stimuleert. Je hebt kennis over methodisch werken en bent in staat dit verder door te ontwikkelen binnen het team.

’s Ochtends begint jouw dag met een kop koffie met collega’s en het bespreken van de rapportages van de vorige dag. Na een kwartiertje stap je op de fiets en rijd je door het gezellige Moerkapelle naar de eerste cliënte. Tijdens het aantrekken van de steunkousen vertelt je cliënte vol enthousiasme over haar kleinkinderen. Voordat je weggaat spoor je haar aan om zelfstandig de afwas te doen. Na de deur achter je te hebben dichtgetrokken, pak je je fiets en vertrek je naar het volgende adres in hospice Elim. Net als je je fiets hebt neergezet, belt je collega over de behandeling van een zieke cliënt. Je adviseert haar om de dokter in te schakelen. Zo vliegt de ochtend voorbij. Rond de middag rapporteer je de belangrijkste punten en zeg je je collega’s gedag.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1300 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

De thuiszorg bij Beth-San is kleinschalig ingericht. De lijntjes met de cliënten zijn kort. De meesten zijn woonachtig  in Moerkapelle, dicht bij Beth-San. Veel thuiszorgcliënten komen dan ook geregeld buurten in woonzorgcentrum Beth-San voor een dagactiviteit, het middageten of voor een bezoek aan de fysiotherapeut. Binnen het thuiszorgteam van Beth-San heb je veel autonomie. Desondanks wordt er nauw samengewerkt en zijn de collega’s welwillend naar de ander. Na de thuiszorgrondes drinken de collega’s van het thuiszorgteam een kop koffie met elkaar.

Begin maart 2021 is hospice Elim in Moerkapelle geopend. Het thuiszorgteam van Beth-San verleent de zorg in dit hospice. Je vindt het leuk om in een hospice te werken en hebt kennis over palliatieve zorg of vindt het leuk je hierin te verdiepen.

Je bent ontzettend waardevol voor onze cliënten. Wij willen jou graag aan Cedrah binden. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij bieden je de gelegenheid jezelf te specialiseren door een opleiding of cursus te volgen.

Cedrah biedt jou verder:

 • een salaris conform FWG 35 van de cao VVT (tussen € 1.960 en € 2.845 bruto per maand bij een fulltime dienstverband);
 • dienstverband waarbij aantal uur in overleg wordt vastgesteld;
 • mogelijkheid tot contract voor onbepaalde tijd;
 • voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • inspraak op je rooster;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt (bijna) een afgeronde opleiding verzorgende IG.
 • Je hebt oog voor de kwaliteit van zorg.
 • Je hebt kennis van palliatieve zorg of bent bereid je hierin te verdiepen.
 • Je kunt zowel zelfstandig werken als samenwerken en wil een actieve schakel zijn in ons team.
 • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken.

Informatie & sollicitatie

Enthousiast? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton op deze pagina! Heb je nog vragen of zou je graag eerst een dagje willen meelopen? Neem dan contact op met teamleider Herbert Westerink via 078-612 42 88 of via h.westerink@cedrah.nl.

Locatie en plaats

Acties