Verzorgende - Thuiszorg

Uren bespreekbaar

Inhoud

Ben jij de enthousiaste verzorgende die ons team Thuiszorg komt versterken? Een dag werken bij de thuiszorg van Beth-San is ontzettend leuk! ’s Morgens ontmoet jij je collega’s op kantoor, tref je voorbereidingen voor je werk en stap je op de fiets naar je eerste cliënt om de verzorging te geven die de cliënt nodig heeft. Je werk zal zeker gewaardeerd worden.
Als je bij alle cliënten jouw verzorging gegeven hebt, ga je terug naar kantoor en drink je nog een bakje koffie met je collega’s. Het is de bedoeling dat je de administratie in je dienst afrondt, zodat je niet thuis verder aan de slag hoeft.

Profiel

Wij verwachten dat je in bezit bent van een afgeronde opleiding verzorgende IG. Je kunt goed samenwerken met formele en informele zorg en je beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent zelfstandig, gericht op het bieden van goede kwaliteitszorg en je vindt het een uitdaging een actieve schakel te zijn binnen het team.

Informatie & sollicitatie

Meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij Trijnie Koops (verpleegkundige) via telefoonnummer 079 593 1840. Je kunt ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton op deze webpagina.

Locatie en plaats