Verzorgende KSW

Uren bespreekbaar/mogelijkheid tot nachtdienst

Kun je goed luisteren en heb je een oplettend oog voor je medemens? Neem je initiatief en ben je een doorzetter? Werk je ordelijk en heb je overtuigingskracht? Vind je het leuk te werken op een kleinschalige woongroep (KSW) psychogeriatrie en heb je een warm hart voor ouderen? Heb je daarnaast (bijna) een diploma verzorgende-IG? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wat houdt dit in?

Als verzorgende KSW geef je de bewoners de persoonlijke verzorging die ze nodig hebben en stimuleert hen bij het uitvoeren van ADL-activiteiten. Je observeert bijzonderheden in de lichamelijke of geestelijke situatie van je cliënt en geeft dit door aan de EVV’er of verpleegkundige. Daarbij is het belangrijk dat je de levensgeschiedenis van de bewoners kent. Hierdoor bouw je een persoonlijke band op met de bewoners. Je stimuleert het behoud van de eigen regie en de waardigheid van de bewoners.

 Je neemt deel aan het afdelingsoverleg en voert daarnaast taken uit die passen bij jouw persoonlijke voorkeur, zoals meedenken in het zorgproces. Ook beantwoord je de vragen en zorgen van de bewoners en hun familie en verwijst deze zo nodig door. Een afwisselende baan dus, waarin je je hart kunt ophalen aan het omgaan met mensen en waarbij je in een hecht team terecht komt.

Deze functie is qua uren flexibel in te vullen naar eigen behoefte, maar vanzelfsprekend in overleg met de teamleidster. Een min/max-contract of 0-urencontract behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om als vaste nachtdienst te werken/solliciteren.

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Karin van den Berg (teamleider KSW) via 079 593 18 40 of a.c.vandenberg@cedrah.nl.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl