Verzorgende - Kleinschalig Wonen

 • Uren bespreekbaar/mogelijkheid tot nachtdienst;
 • Salaris tussen € 1.838,58 en € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • MBO-diploma Verzorgende op niveau 3 vereist.

Geniet jij van het persoonlijk contact met ouderen en ben jij oprecht geïnteresseerd in hun levensverhalen? Ben jij goed in je werk als verzorgende en werk je graag binnen een hecht team? Kom werken als verzorgende KSW!

Wat ga je doen?

Als verzorgende op Kleinschalig Wonen ben jij het die sfeer, warmte en liefde brengt in de dagelijkse routine van onze bewoners. Jij komt in een hecht team terecht. In de huiselijke sfeer van KSW zal jij snel een persoonlijk band opbouwen met de bewoners. Het is belangrijk dat jij de geschiedenis kent van de bewoners die jij verzorgt. Zo kun je hun gedrag beter een plek geven. Gesprekken over geloof en over vroeger zijn aan de orde van de dag. Jij doet als verzorgende op KSW dan ook meer dan enkel het geven van persoonlijke lichamelijke verzorging. Elke bewoner heeft een lang leven achter de rug. Ben jij de persoon die de waardigheid en eigen regie van elke bewoner behoudt en bevordert?

Meneer Pietersma is erg precies wat soms tot frustraties leidde. Ik vond het moeilijk meneer Pietersma hierin te helpen. Totdat ik erachter kwam dat hij vroeger accountant is geweest. Nu begrijp ik zijn gedrag en kan ik er op de juiste wijze mee omgaan’.
- Verzorgende KSW, Beth-San in Moerkapelle -

Deze functie is qua uren flexibel in te vullen naar eigen behoefte, maar vanzelfsprekend in overleg met de teamleidster. Een min/max-contract of 0-urencontract behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om als vaste nachtdienst te werken/solliciteren.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1.000 en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Beth-San is gevestigd in een prachtig gebouw en biedt ruime verzorgingsappartementen, kleinschalige woongroepen voor psychogeriatrische bewoners en appartementen voor Eerste Lijns Verblijf (ELV). Het hart van het nieuwe zorgcentrum bestaat uit een sfeervol atrium waarin o.a. een restaurant, winkel, bibliotheek, fitnessruimte en een grote ontmoetingsruimte zijn opgenomen. Het restaurant wordt bediend vanuit een schitterende open keuken.

Het team KWS kenmerkt zich door saamhorigheid: je kunt op elkaar terugvallen en op elkaar bouwen. Er heerst een open sfeer. De medewerkers van Cedrah werken in sterke teams. Teamleden vullen elkaar aan in deze sterke teams. De zwakke kant van de ene collega is de sterke kant van de andere! Het werken binnen sterke teams vraagt om het nemen van verantwoordelijkheid. Dit biedt veel uitdaging voor jou en je collega’s. Je gaat samen voor hetzelfde doel: het leveren van liefdevolle en waardige zorg aan de bewoners.

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg is erg belangrijk bij Cedrah. Daarom krijg je volop de gelegenheid jezelf te ontwikkelen door het volgen van een opleiding of interne cursussen. Je krijgt onder meer de kans jezelf te specialiseren in een aandachtsgebied zoals dementie, mondzorg of ergotherapie.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 35 van de cao VVT (minimaal € 1.838,58 en maximaal € 2.668,93 bruto per maand);
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

 • Een (bijna) afgeronde mbo-opleiding Verzorgende niveau 3;
 • Je bent integer en hebt een open houding;
 • Je beschikt over een luisterend oor en je kunt je goed inleven in de ander;
 • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken en weet je verbonden met de achterban van Cedrah.

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Karin van den Berg (teamleider KSW) via 079 593 18 40 of a.c.vandenberg@cedrah.nl.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl