Verzorgende - VW

Uren bespreekbaar

Kun je goed luisteren, ben je een doorzetter, werk je ordelijk en heb je overtuigingskracht? En heb je daarnaast een diploma verzorgende-IG? Kom werken als verzorgende!

Wat houdt dit in?

Je geeft bewoners de persoonlijke verzorging die ze nodig hebben en stimuleert hen bij het uitvoeren van ADL-activiteiten. Daarbij is het belangrijk dat je de levensgeschiedenis van de bewoners kent. Hierdoor bouw je een persoonlijke band op met de bewoners. Je stimuleert het behoud van de eigen regie en de waardigheid van de bewoners. 
Je neemt deel aan het afdelingsoverleg en voert daarnaast taken uit die passen bij jouw persoonlijke voorkeur, zoals meedenken in het zorgproces. Ook beantwoord je de vragen en zorgen van de bewoners en hun familie en verwijst deze zo nodig door. Je bent daarnaast bereid bij kort- of langdurige ziekte in te vallen. Een afwisselende baan dus, waarin je je hart kunt ophalen aan het omgaan met mensen en waarbij je in een hecht team terecht komt.

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nellianne Sturm (teamleider) via 0118 67 66 00 of n.sturm@cedrah.nl.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl