Verzorgende - KSW

Uren bespreekbaar

Functieomschrijving

Als verzorgende geef je verzorging en begeleiding aan acht cliënten met dementie op een Kleinschalige woongroep. Je houdt hierbij rekening met de afspraken in het zorgleefplan en de beperkingen en mogelijkheden van de cliënt. Je draagt bij aan een optimale leefomgeving vanuit een belevingsgerichte houding waarbij cliëntgericht-werken van groot belang is.

Profiel

Wij zoeken een collega in de functie van verzorgende voor de afdeling KSW. Ben je flexibel inzetbaar en kunnen we bij onvoorziene situaties zoals ziekte een beroep op jou doen? Dan ben je van harte welkom om bij ons te komen werken! Je bent in bezit van een afgeronde opleiding verzorgende IG. Je kunt goed samenwerken met formele en informele zorg en je beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent zelfstandig gericht op het bieden van goede kwaliteitszorg en je vindt het een uitdaging een actieve schakel te zijn binnen het team.

Informatie & sollicitatie

Meer informatie kun je opvragen bij Jolanda Simonse (teamleider zorg) via 0118 676600. Je kunt ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton op deze webpagina. 

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Gea Eisma!
personeelsadministratie@cedrah.nl


Volg Cedrah

 Cedrah.nl