Verzorgende - Somatiek

 • Uren in overleg;
 • Salaris tussen € 1.838,- en € 2.668,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Mbo-diploma Verzorgende IG op niveau 3 vereist.

Draag jij ouderen een warm hart toe en wil je van betekenis zijn? Wees van harte welkom op de afdeling Somatiek binnen Beth-San!

Wat ga je doen?

Elke werkdag verleen je liefdevolle zorg aan de bewoners van Beth-San. Je leert de bewoners steeds beter kennen en weet welke taken ze zelf nog kunnen uitvoeren en welke niet. Je signaleert veranderingen in de geestelijke en/of lichamelijke toestand van de bewoners en neemt indien nodig contact om met een behandelaar en/of familie. Bij al je werkzaamheden en verantwoordelijkheden sta je er niet alleen voor. Samen met de andere collega’s uit je team voer je (multidisciplinair) overleg en draag je de verantwoordelijkheid voor het leveren van kwalitatieve en liefdevolle zorg aan de bewoners op jullie afdeling. Binnen het team heeft iedereen eigen verantwoordelijkheden en taken. Deze sluiten aan bij datgene waar jij goed in bent.  

Het werken als verzorgende binnen Beth-San geeft je ontzettend veel voldoening omdat je echt iets kunt betekenen voor de bewoners. Doordat je hen op een liefdevolle wijze en met respect behandelt en verzorgt, geef je hen een warm thuis in de laatste fase van hun leven.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1200 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Beth-San is gevestigd in een prachtig gebouw en biedt ruime verzorgingsappartementen, kleinschalige woongroepen voor psychogeriatrische bewoners en appartementen voor Eerste Lijns Verblijf (ELV). Het hart van het zorgcentrum bestaat uit een sfeervol atrium waarin o.a. een restaurant, winkel, bibliotheek, fitnessruimte en een grote ontmoetingsruimte zijn opgenomen.

De sfeer binnen Beth-San is warm en open. Elke medewerkers krijgt ruimte om zichzelf te zijn. Wanneer je graag wilt doorgroeien naar een andere functie of je wilt specialiseren richting een bepaald aandachtgebied, gaan wij samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Je bent ontzettend waardevol voor onze bewoners. Wij willen jou graag aan Cedrah binden. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 35 van de cao VVT (minimaal € 1.838,58 en maximaal € 2.668,93 bruto per maand);
 • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een opleiding afgerond voor Verzorgende IG, niveau 3.
 • Je hebt voor ieder een luisterend oor en je kunt je goed inleven in de ander;
 • Je kunt goed anticiperen op onverwachte situaties en weet snel beslissingen te nemen;
 • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken en weet je verbonden met de achterban van Cedrah.

Informatie & sollicitatie

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton op deze pagina! Heb je nog vragen of zou je graag eerst een dagje willen meelopen? Neem dan contact op met teamleider Marieke Verheul via 079 593 18 40 of via h.m.verheul@cedrah.nl.

Locatie en plaats

 

 

Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?

 

Neem dan contact op met Marieke Smits!

 

 

 

m.smits@cedrah.nl

 

06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 

 

 

 

 Cedrah.nl