Verzorgende IG - Thuiszorg

 • Uren in overleg;
 • Salaris tussen € 1.902,93 en € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Mbo-diploma Verzorgende IG op niveau 3 vereist.

Ligt jouw hart bij het zorgen voor kwetsbare ouderen in onze maatschappij? Wil jij werken in een hecht, enthousiast thuiszorgteam met weinig reistijd? Vind je het prettig vooral korte diensten te werken? Dan ben jij op je plek bij het thuiszorgteam van Uitzicht!

Wat ga je doen?

’s Ochtends begint jouw dag met een kop koffie met collega’s en het bespreken van de rapportages van de vorige dag. Vervolgens ga je op weg naar je eerste cliënte. Tijdens het aantrekken van de steunkousen vertelt je cliënte vol enthousiasme over haar kleinkinderen. Voordat je weggaat spoor je haar aan om zelfstandig de afwas te gaan doen. Na de deur achter je te hebben dichtgetrokken, vertrek je naar de volgende cliënt. Net als je bij hem wilt binnenlopen, belt je collega om te overleggen wat te doen met een zieke cliënt. Je geeft haar advies op basis van een eerdere ervaring die jij hebt meegemaakt. Zo vliegt de ochtend voorbij. Rond de middag rapporteer je de belangrijkste punten en zeg je je collega’s gedag.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1.000 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

 Je cliënten wonen in de aanleunwoningen van Uitzicht of in de directe nabijheid. Je werkt korte diensten, in de ochtend en avond of diensten in het weekend. Als je dat wilt, voer je daarnaast taken uit die passen bij jouw persoonlijke voorkeur, zoals meedenken in het zorgproces of plannen in de zorg.

Je bent ontzettend waardevol voor onze bewoners. Wij willen jou graag aan Cedrah binden. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij bieden je de gelegenheid jezelf te specialiseren door een opleiding of cursus te volgen.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 35 van de cao VVT (minimaal € 1.902,93 en maximaal € 2.762,34 bruto per maand);
 • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding verzorgende IG;
 • Je vindt het een uitdaging om goed samen te werken met formele en informele zorg;
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden;
 • Je kunt zowel zelfstandig werken als samenwerken en wil een actieve schakel zijn in ons team;
 • Je bent betrokken lid van een Protestants Christelijke kerk en weet je in gedrag en omgang verbonden met de identiteit van Cedrah.

Informatie & sollicitatie

Wil je meer weten, neem dan contact op met Marianne Groeneweg (verpleegkundige) via 010 4741755 of m.groeneweg@cedrah.nl. Of solliciteer direct via de button op deze webpagina.

Locatie en plaats

 

 

Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?

 

Neem dan contact op met Marieke Smits!

 

 

 

m.smits@cedrah.nl

 

06 21 13 68 91

 

Volg Cedrah

 

 

 

 

 Cedrah.nl