Verzorgende - Thuiszorg

Uren bespreekbaar

Ben jij tactvol, cliëntgericht, sociaal vaardig en flexibel inzetbaar? Heb je een diploma verzorgende-IG en houd je van improviseren? Kom dan werken in de thuiszorg! 

Je komt thuis bij de cliënten in de serviceflat van Uitzicht en in de wijk rondom Uitzicht en geeft hen de persoonlijke zorg en begeleiding die nodig is. Je stimuleert je cliënt zelfredzaam te zijn in het uitvoeren van ADL-handelingen. Als er iets verandert in de situatie van je cliënt, zie jij dat en rapporteer je dat. Het is jouw doel een optimale leefomgeving te creëren voor je cliënt. Je werkt korte diensten, in de ochtend en avond of diensten in het weekend. Als je dat wilt, voer je daarnaast taken uit die passen bij jouw persoonlijke voorkeur, zoals meedenken in het zorgproces of plannen in de zorg. Een afwisselende baan dus, waarin je je hart op kunt halen aan het omgaan met mensen. Werken op oproepbasis is ook mogelijk.

Informatie & sollicitatie

Wil je meer weten, neem dan contact op met Marianne Groeneweg (verpleegkundige) via 010 4741755 of m.groeneweg@cedrah.nl. Of solliciteer direct via de button op deze webpagina.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91


Volg Cedrah

 Cedrah.nl