Verzorgende - Thuiszorg

 • Uren in overleg;
 • Salaris tussen € 1.902,93 en € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Mbo-diploma Verzorgende op niveau 3 vereist.

Ligt jouw hart bij het zorgen voor kwetsbare ouderen in onze maatschappij? Hou je van zelfstandig werken en ben je in staat verantwoordelijkheid te nemen?  Dan ben jij op je plek bij het thuiszorgteam van Eben-Haëzer!

Wat ga je doen?

’s Ochtends begin je je dag thuis met een kop koffie en het doorlezen van de rapportages van de vorige dag. Na een kwartiertje stap je in de auto en rij je door het prachtige landschap van Zeeland naar je eerste cliënte. Tijdens het aantrekken van de steunkousen vertelt je cliënte vol enthousiasme over haar kleinkinderen. Voordat je weggaat spoor je haar aan om zelfstandig de afwas te gaan doen. Na de deur achter je te hebben dichtgetrokken, vertrek je naar het volgende adres. Net als je je auto hebt geparkeerd, belt je collega om te overleggen wat te doen met een zieke cliënt. Je geeft haar advies op basis van een eerdere ervaring die jij hebt meegemaakt. Zo vliegt de ochtend voorbij. Rond de middag rapporteer je de belangrijkste punten en rij je richting huis.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1200 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Het thuiszorgteam van Eben-Haëzer zoekt vanwege uitbreiding nieuwe medewerkers. Dit team is een sterk team, dat wil zeggen dat iedereen verantwoordelijkheid neemt voor het zorgproces, maar tegelijk nauw met elkaar samenwerkt en problemen oplost. Je begint je werkroute vanuit huis, maar kunt wel altijd contact hebben met collega's via de werktelefoon. Verder is er elke maand een teamoverleg, waarin onder andere een cliëntbespreking plaats vindt.

Je bent ontzettend waardevol voor onze bewoners. Wij willen jou graag aan Cedrah binden. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij bieden je de gelegenheid jezelf te specialiseren door een opleiding of cursus te volgen.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 35 van de cao VVT (minimaal € 1.902,93 en maximaal € 2.762,34 bruto per maand);
 • Mogelijkheid tot contract voor onbepaalde tijd;
 • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding verzorgende IG;
 • Je vindt het een uitdaging om goed samen te werken met formele en informele zorg;
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden;
 • Je kunt zowel zelfstandig werken als samenwerken en wil een actieve schakel zijn in ons team;
 • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken.

Informatie & sollicitatie

Meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij Marjolein Brouwer (teamleider en wijkverpleegkundige) via m.brouwer@cedrah.nl of 06-50072920. Of solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl