Verzorgende - Thuiszorg

Uren bespreekbaar

Profiel

Ben jij die enthousiaste verzorgende die ons sterke team van de thuiszorg komt versterken?  Als verzorgende ben je in het bezit is van een diploma Verzorgende-IG, kun je goed samenwerken met formele en informele zorg en beheers je goede sociale vaardigheden. Je bent zelfstandig, gericht op het bieden van kwaliteitszorg en je vindt het een uitdaging een actieve schakel te zijn binnen het team.

Wat houdt dit in?

Het thuiszorgteam van Eben-Haëzer zoekt vanwege uitbreiding nieuwe medewerkers. Dit team is een sterk team, dat wil zeggen dat iedereen verantwoordelijkheid neemt voor het zorgproces, maar tegelijk nauw met elkaar samenwerkt en problemen oplost. Je begint je werkroute vanuit huis, maar kunt wel altijd contact hebben met collega's via de werktelefoon. Verder is er elke maand een teamoverleg, waarin onder andere een cliëntbespreking plaats vindt.

Informatie & sollicitatie

Meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij Marjolein Brouwer (teamleider en wijkverpleegkundige) via m.brouwer@cedrah.nl of 06-50072920. Of solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl