Verzorgende (thuiszorg)

uren in overleg

Ben jij tactvol, cliëntgericht, sociaal vaardig en flexibel inzetbaar? Heb je een diploma verzorgende-IG? Dan heet het gezellige, professionele, kleine thuiszorgteam van Rehoboth je welkom!

Wat ga je doen?

Je hoeft niet in de auto en evenmin op de fiets, want je geeft zorg bij de cliënten thuis die naast het woonzorgcentrum wonen. Je geeft hen de persoonlijke zorg en begeleiding die nodig is en stimuleert hen zelfredzaam te zijn in het uitvoeren van ADL-handelingen. Als er iets verandert in de situatie van je cliënt, zie jij dat en rapporteer je dat. Het is jouw doel een optimale leefomgeving te creëren voor je cliënt.
Je werkt voornamelijk ochtenddiensten. Als je dat wilt, voer je daarnaast taken uit die passen bij jouw persoonlijke voorkeur, zoals meedenken in het zorgproces of plannen in de zorg. Een afwisselende baan dus, waarin je je hart op kunt halen aan het omgaan met mensen. Het aantal uren is bespreekbaar, waarbij we denken aan 9-12 uur per week.

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wim van Veen (teamleider Thuiszorg a.i.) via 0113 22 45 00 of w.veen@cedrah.nl.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Gea Eisma!
personeelsadministratie@cedrah.nl

Volg Cedrah

 Cedrah.nl