Verzorgende (nachtdienst) - Verzorgd Wonen

 • Uren bespreekbaar;
 • Mogelijkheid tot enkel draaien van nachtdiensten;
 • Salaris tussen € 1.838,- en € 2.668,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • MBO-diploma Verzorgende IG op niveau 3 vereist.

Kun je goed luisteren en ben je een doorzetter? Heb je een warm hart voor ouderen en doe je je werk zorgvuldig? Heb je daarnaast een diploma Verzorgende IG? Kom werken als Verzorgende bij Rehoboth!


Wat ga je doen?

Je geeft bewoners de persoonlijke verzorging die ze nodig hebben en stimuleert hen bij het uitvoeren van ADL-activiteiten. Daarbij is het belangrijk dat je de levensgeschiedenis van de bewoners kent. Hierdoor bouw je een persoonlijke band op met de bewoners. Je stimuleert het behoud van de eigen regie en de waardigheid van de bewoners. 

Je neemt deel aan het afdelingsoverleg en voert daarnaast taken uit die passen bij jouw persoonlijke voorkeur, zoals meedenken in het zorgproces. Ook beantwoord je de vragen en zorgen van de bewoners en hun familie en verwijst deze zo nodig door. Een afwisselende baan dus, waarin je je hart kunt ophalen aan het omgaan met mensen. Wanneer je hieraan de voorkeur geeft, is het mogelijk enkel nachtdiensten te draaien. Vooral in combinatie met een gezin kan dit dé ideale uitkomst zijn voor jou!


Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1.000 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.


Woonzorgcentrum Rehoboth is een nieuw en gezellig zorgcentrum op loopafstand van de binnenstad van Goes. In 2001 is het gebouw vernieuwd en geschikt voor ouderen met verschillende zorgvragen. In de 24 aanleunwoningen wonen ouderen zelfstandig met thuiszorg; er zijn 40 plaatsen voor verzorging en 20 plaatsen voor verpleging, waaronder een gesloten afdeling.


Het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg is erg belangrijk voor Cedrah. Daarom bieden we je volop de gelegenheid jezelf te ontwikkelen door intern cursussen te volgen of te starten met een opleiding. Hiervoor werken wij nauw samen met onderwijsinstellingen.


Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 35 van de cao VVT (minimaal € 1.838,58 en maximaal € 2.668,93 bruto per maand);
 • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een opleiding afgerond voor Verzorgende IG, niveau 3.
 • Je hebt voor ieder een luisterend oor en je kunt je goed inleven in de ander;
 • Je bent een integer persoon en respecteert de zienswijze en zelfredzaamheid van de bewoners;
 • Je houdt ervan om samen te werken;
 • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken en weet je verbonden met de achterban van Cedrah.

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anja Bakker (teamleider Zorg a.i.) via 0113 22 45 00 of a.bakker@cedrah.nl.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl