Verzorgende

uren in overleg

Je hebt je mbo-opleiding Verzorgende afgerond en de banen zijn voor jou voor het oprapen. Keuze genoeg! Of misschien ben je al wat ouder en sta je op het punt je ‘oude vak’ weer op te pakken. Hoe dan ook, je bent meer dan welkom om onze bewoners de best mogelijke zorg te geven in een omgeving waar zingeving ook van betekenis is. Ook als je de stap hebt gemaakt naar ZZP of op een andere manier flexibel werkt, nodigen we je uit om contact te zoeken met ons om samen eens te zien waar we elkaar van dienst kunnen zijn.

Wat houdt dit in?

Je geeft bewoners persoonlijke verzorging en stimuleert hen bij het uitvoeren van ADL-activiteiten. Observeer je bijzonderheden in de lichamelijke of geestelijke situatie van je cliënt? Dan geef je dit door aan de EVV’er of verpleegkundige. Al er afdelingsoverleg is, ben jij erbij. Je voert taken uit die passen bij jouw persoonlijke voorkeur, zoals meedenken in het zorgproces. Bovendien ga je fijne collega’s ontmoeten die erg blij zullen zijn met je komst Een afwisselende baan dus, waarin je je hart op kunt halen aan het omgaan met mensen.

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton op deze pagina. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anja Bakker (teamleider Zorg a.i.) via 0113 22 45 00 of a.bakker@cedrah.nl.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl