Verzorgende - Verzorgd Wonen

 • Uren in overleg;
 • Salaris tussen € 1.902,93 en € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Mbo-diploma Verzorgende IG op niveau 3 vereist.

Heb je oprechte belangstelling voor ouderen en wil je jouw zorgtalenten voor hen inzetten? Weet je van aanpakken en neem je graag het voortouw? Wees welkom bij Nebo!

Wat ga je doen?

Jouw dag begint met de overdracht van de nacht- naar de dagdienst. Je neemt de gegeven informatie goed in je op. Zo krijg je een duidelijk beeld van de situatie op de afdeling. Vervolgens pak je de medicijnkar en breng je de bewoners hun ochtendmedicatie. Op de afdeling is alles nog stil en rustig. De meeste bewoners slapen nog. Na de medicijnronde is het tijd voor de vroege vogels onder de bewoners om uit bed geholpen te worden. Je probeert de bewoners op het door hen aangegeven tijdstip uit bed te halen. Rond 10.15 uur zijn alle bewoners uit bed en hebben zij de ochtendzorg gehad. Voor jou en je collega’s is het tijd om uit te blazen en onder het genot van een kopje koffie of thee de bijzonderheden van de ochtend te bespreken en de laatste nieuwtjes van je collega’s te horen. De rest van de ochtend vult zich met diverse werkzaamheden; van zorg aan de bewoners tot het bijwerken van administratieve taken. Aan het einde van de ochtend ga je nogmaals met de medicijnkar rond.

Rond etenstijd assisteer je de keukenmedewerkers met het opscheppen van de warme maaltijd. Sommige bewoners hebben hulp nodig bij het eten. Na de maaltijd doen de bewoners graag een dutje. Dit is het perfecte moment voor jou en je collega’s om lunchpauze te gaan houden.

’s Middags regel je de artsenbezoeken, controleer je de voorraad en bestel je indien nodig bij. Gelukkig heb je ’s middags weleens de tijd om individueel een bezoekje te brengen aan een bewoner. Je maakt een praatje, leest een stukje voor of bekijkt samen foto’s. Rond 15.30 uur vindt de overdracht van de dag- naar de avonddienst plaats.

Een avonddienst kenmerkt zich door het bezoek van familieleden en het naar bed brengen van de bewoners. Om 23:00 uur begint de nachtdienst. De nachtdienst is verantwoordelijk voor de zorg aan alle bewoners van Verzorgd Wonen en de cliënten van de thuiszorg. Het gebeurt regelmatig dat de nachtdienst aardig wat kilometers loopt om iedereen de nodige zorg te geven. Zo houd je je conditie aardig op peil.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1200 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Woonzorgcentrum Nebo te Zwijndrecht is sinds 2007 gevestigd in een geheel nieuw gebouw. Nebo beschikt over 42 verzorgingsappartementen waarbinnen al jaren aanvullende verpleeghuiszorg wordt geleverd. Daarnaast bevinden zich naast Nebo de wooncomplexen Borghave en Neborgh met aanleunwoningen. Nebo is overigens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Je komt te werken op één van de afdelingen van Verzorgd Wonen. Op elke afdeling wonen 11 bewoners waar je samen met je collega’s verantwoordelijk voor bent. De teams binnen Verzorgd Wonen zijn creatief en staan open voor nieuwe ideeën. Ze zetten zich van harte in om het de bewoners én collega’s op de afdeling naar de zin te maken.

Je bent ontzettend waardevol voor onze bewoners. Wij willen jou graag aan Cedrah binden. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij bieden je de gelegenheid jezelf te specialiseren door een opleiding of cursus te volgen. Hierbij werken wij nauw samen met diverse onderwijsinstellingen.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 35 van de cao VVT (minimaal € 1.902,93 en maximaal € 2.762,34 bruto per maand);
 • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • Voldoende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een opleiding afgerond voor Verzorgende IG, niveau 3;
 • Je levert graag aandachtige en respectvolle zorg;
 • Je neemt initiatief en kunt een kartrekkersrol vervullen;
 • Je hebt overtuigingskracht en bent een echte verbinder binnen jouw team;
 • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken en weet je verbonden met de achterban van Cedrah.

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de teamleider Paula Boele, via 078 – 612 42 88 of p.boele@cedrah.nl.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl