Verzorgende - Verzorgd Wonen

 • 28 uur per week;
 • Salaris tussen € 1.902,93 en € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Mbo-diploma Verzorgende IG op niveau 3 vereist.

Kun je goed luisteren, ben je een doorzetter, werk je ordelijk en heb je overtuigingskracht? En heb je daarnaast een diploma verzorgende IG? Kom werken als verzorgende!

Wat ga je doen?

Je geeft bewoners de persoonlijke verzorging die ze nodig hebben en stimuleert hen bij het uitvoeren van ADL-activiteiten. Daarbij is het belangrijk dat je de levensgeschiedenis van de bewoners kent. Hierdoor bouw je een persoonlijke band op met de bewoners. Je stimuleert het behoud van de eigen regie en de waardigheid van de bewoners. Daarnaast biedt je zorg aan bewoners met een eerstelijnsverblijf en een GGZ indicatie.
Je neemt deel aan het afdelingsoverleg en voert daarnaast taken uit die passen bij jouw persoonlijke voorkeur, zoals meedenken in het zorgproces. Ook beantwoord je de vragen en zorgen van de bewoners en hun familie en verwijst deze zo nodig door. Een afwisselende baan dus, waarin je je hart kunt ophalen aan het omgaan met mensen.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1200 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Locatie Uitzicht in Vlaardingen biedt een warme en liefdevolle omgeving aan haar bewoners, maar óók aan haar medewerkers! Binnen Uitzicht heerst een informele, vertrouwelijke sfeer die gekenmerkt wordt door de christelijke identiteit. Met je collega’s zal je snel een hechte band opbouwen. Daarnaast zal binnen afzienbare tijd een nieuw gebouw worden gerealiseerd.

Je bent ontzettend waardevol voor onze bewoners. Wij willen jou graag aan Cedrah binden. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij bieden je de gelegenheid jezelf te specialiseren door een opleiding of cursus te volgen.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 35 van de cao VVT (minimaal € 1.902,93 en maximaal € 2.762,34 bruto per maand);
 • Mogelijkheid tot contract voor onbepaalde tijd;
 • Voldoende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantieuren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een opleiding afgerond voor Verzorgende IG, niveau 3.
 • Je hebt voor ieder een luisterend oor en je kunt je goed inleven in de ander;
 • Je bent een integer persoon en respecteert de zienswijze en zelfredzaamheid van de bewoners;
 • Je houdt ervan om samen te werken.

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de teamleider, Carin Niewenhuijse via 010-4741755 of via o.c.niewenhuijse@cedrah.nl.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 Cedrah.nl