Wijkverpleegkundige

 • Uren in overleg
 • Salaris tussen €2.554 en €3.7070 bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • Hbo-Verpleegkunde diploma vereist

Ben je een enthousiaste verpleegkundige en heb je een groot hart voor ouderen? Sta je open voor vernieuwingen en ben je in staat collega’s te coachen? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je werkt als wijkverpleegkundige veel zelfstandig. Voor jouw team en de cliënten heb je een coördinerende en coachende rol. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het complete zorgplaatje rondom de cliënt heen. Hiervoor werk je samen met de collega verpleegkundigen, verzorgenden, huisartsen, specialisten, fysio, ergo, etc. Een van jouw taken is het indiceren van de zorg voor de cliënten. Je voert intakegesprekken en maakt op basis daarvan een zorgplan op voor de cliënt. Bij een nieuwe of complexe zorgvraag zorg je ervoor dat het team op een verantwoorde wijze de zorg kan verlenen. Hiervoor werk je zo nodig samen met het BIT team of andere zorgorganisaties. Daarnaast draai je per week een aantal routes mee in de zorg. Dit zijn veelal routes van 07:00 -11:00/13:00 uur of van 16:00 – 23:00 uur.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1200 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Het thuiszorgteam van Eben-Haëzer verleent zorg in Middelburg en in de dorpen rondom Middelburg. De sfeer binnen het thuiszorg team is fijn en gastvrij. Alle collega’s gaan volledig voor de beste zorg voor de cliënten. Je krijgt veel vrijheid in je werkzaamheden, maar tegelijkertijd heb je veel contact met cliënten en familie.

Jij bent ontzettend waardevol voor onze cliënten. Daarom binden wij jou graag aan Cedrah door een vast dienstverband aan te bieden. Wanneer je graag een opleiding, specialisatie of cursus wilt volgen, biedt Cedrah hier volop de gelegenheid voor.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 50 van de cao VVT;
 • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • Voldoende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van een volledig dertiende maand, 8% vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een diploma hbo-verpleegkunde;
 • Je bent sociaal en communicatief sterk;
 • Je hebt hart voor de ouderen en kunt je goed inleven;
 • Je staat open voor vernieuwingen;
 • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken en weet je verbonden met de achterban van Cedrah.

Informatie & sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de teamleider Lisanne Hoorweg via 06 - 15 58 47 30 of via l.hoorweg@cedrah.nl.

Locatie en plaats

 

 

Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?

 

Neem dan contact op met Marieke Smits!

 

 

 

m.smits@cedrah.nl

 

06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 

 

 

 

 Cedrah.nl