Wijkverpleegkundige

8 uur per week

Functieomschrijving

Wil je de spil zijn in de thuiszorg van Amandelhof en zoek je samen met de clënten naar de beste oplossingen om hen zolang mogelijk thuis te laten wonen? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken een wijkverpleegkundige (niveau 5) voor 8 uur per week. Deze uren kunnen flexibel ingezet worden, waarbij bijvoorbeeld ook vaders, moeders, oma’s die bij voorkeur onder schooltijden willen werken, uitgenodigd worden om te solliciteren. Tevens is de functie goed te combineren met een andere baan in de (ouderen)zorg. We staan open om met je in gesprek te gaan over de invulling van de uren.

Profiel

Wij verwachten dat je in het bezit bent van een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde. Daarnaast is het van belang dat je zelfstandig kunt werken en initiatieven neemt. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je kunt goed samenwerken met formele en informele zorg. MBO-verpleegkundigen die bereid zijn tot het volgen van een opleiding worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

Informatie & sollicitatie

Meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij Trudy Slinger (teamleider Zorg) via telefoonnummer 010 4509122. Je kunt ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton op deze pagina.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91


Volg Cedrah

 Cedrah.nl