Wijkverpleegkundige

Uren bespreekbaar

Functieomschrijving

Voor locatie Nebo zoeken we een enthousiaste wijkverpleegkundige. Wil je samen met een collega wijkverpleegkundige de spil zijn in de thuiszorg van Nebo en zoek je samen met de cliënten naar de beste oplossingen om hen zolang mogelijk thuis te laten wonen? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken een wijkverpleegkundige (niveau 5). De uren zijn bespreekbaar en kunnen flexibel ingezet worden, waarbij bijvoorbeeld ook vaders, moeders, oma’s die bij voorkeur onder schooltijden willen werken, uitgenodigd worden om te solliciteren. Tevens is de functie goed te combineren met een andere baan in de (ouderen)zorg.

Profiel

Wij verwachten dat je in het bezit bent van een afgeronde opleiding HBO Verpleegkunde. Daarnaast is het van belang dat je zelfstandig kunt werken en initiatieven neemt. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent gericht op kwaliteitszorg en je kunt goed samenwerken met formele en informele zorg.

Informatie & sollicitatie

Meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij Anneke Kool (teamleider Thuiszorg en wijkverpleegkundige) via telefoonnummer 078-6124288. Je kunt ook direct solliciteren via de sollicitatiepagina op onze website.

Locatie en plaatsHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91


Volg Cedrah

 Cedrah.nl