Wijkverpleegkundige

 • Bij voorkeur 16 uur per week;
 • Salaris tussen € 2.554 en € 3.707 bruto per maand bij een fulltime dienstverband;
 • Hbo-diploma Verpleegkunde vereist.

Heb jij coachende kwaliteiten én kun je goed samenwerken? Heb je een hart voor ouderen en vind je het leveren van kwalitatieve zorg belangrijk? Wees welkom in ons thuiszorgteam!

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen het team Thuiszorg van Nebo dat zorg biedt aan ongeveer 40 cliënten. De meeste cliënten wonen in de aanleunwoningen van Nebo. Hierdoor heb je weinig reistijd. Je komt te werken in een gezellig team bestaande uit verzorgenden, verpleegkundigen en twee wijkverpleegkundigen. Jouw belangrijkste taken bestaan uit de zorgverlening, het indiceren en coördineren van de zorg en het bevorderen van de kwaliteit van de zorg. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor een eigen caseload. In overleg met de planner stem je af welke cliënten bezocht worden in jouw route.

Jouw dag start met een route waarin je directe zorg verleent aan cliënten. Na de zorgverlening heb je tijd om indicaties te maken, zorgplannen te evalueren, contactpersonen te spreken en intakegesprekken te voeren.

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1.000 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Woonzorgcentrum Nebo te Zwijndrecht is sinds 2007 gevestigd in een geheel nieuw gebouw. Nebo beschikt over 42 verzorgingsappartementen waarbinnen al jaren aanvullende verpleeghuiszorg wordt geleverd. Daarnaast bevinden zich naast Nebo de wooncomplexen Borghave en Neborgh met aanleunwoningen. Nebo is overigens goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Je bent ontzettend waardevol voor onze bewoners. Wij willen jou graag aan Cedrah binden. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij bieden je de gelegenheid jezelf te specialiseren door een opleiding of cursus te volgen. Je kunt bijvoorbeeld doorscholen naar Verpleegkundige Specialist.

Wat biedt Cedrah jou verder?

 • Een salaris conform FWG 50 van de cao VVT;
 • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
 • Voldoende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
 • Inspraak op je rooster;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een afgerond Hbo-diploma Verpleegkunde;
 • Je bent communicatief sterk en kunt goed samenwerken;
 • Je bent flexibel en weet van aanpakken;
 • Je beschikt over voldoende kennis om kwalitatieve hoogwaardige zorg te leveren;
 • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken en weet je verbonden met de achterban van Cedrah.

Informatie en sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de teamleider Anneke Kool, via 078 – 612 42 88 of via a.kool@cedrah.nl.

Locatie en plaats

 

 

Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?

 

Neem dan contact op met Marieke Smits!

 

 

 

m.smits@cedrah.nl

 

06 21 13 68 91

Volg Cedrah

 

 

 

 

 Cedrah.nl