Cedrah als werkgever


Cedrah stelt eisen aan haar medewerkers, maar stelt hier uiteraard ook iets tegenover. Allereerst bieden wij goede arbeidsvoorwaarden. Cedrah maakt gebruik van de CAO VVT waarbij het marktconforme salaris wordt bepaald door de FWG-systematiek. De hoogte van je salaris hangt af van je ervaring en de functie waarvoor je in aanmerking komt. In november belonen we onze medewerkers graag met een eindejaarsuitkering van 8,33% en in de maand mei met vakantiegeld van 8%. Dit laatste bedrag wordt maandelijks ‘gespaard’ en in de maand mei uitgekeerd.

Cedrah heeft met twee verzekeraars collectiviteitsafspraken Prolife en IZZ. Wanneer je bij een van deze partijen een verzekering afsluit, ontvang je collectiviteitskorting.

Binnen Cedrah zijn zowel fulltime, parttime als flexibele contracten mogelijk, waarbij een fulltime werkweek bij ons uit 36 uur bestaat. In overleg met je leidinggevende maak je afspraken over de werktijden. Hierbij houden we rekening met de wensen en verwachtingen van klanten en vinden we overeenstemming met jouw wensen en behoeften.

Cedrah hecht veel waarde aan ontwikkeling en ontplooiing van medewerkers. Samen met je leidinggevende gaan we op zoek naar passende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Cedrah kent een uitgebreid e-learningssysteem, heeft een actief opleidingsklimaat en mag zich erkend leerbedrijf noemen (Calibris).

Werken binnen Cedrah betekent werken binnen professionele en hechte teams. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor een kwalitatief goede zorg- en dienstverlening vanuit ons hart. Cedrah kent leefregels waarin vanuit Bijbels perspectief de omgang met elkaar is verwoord.

Tot slot bieden we je de kans écht iets kunnen betekenen voor je naaste.

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?

 

Neem dan contact op met Marieke Smits!

 

m.smits@cedrah.nl

 

06 21 13 68 91

 

Volg Cedrah

 

 

 

Cedrah.nl