Stages

Bij Cedrah kun je terecht voor een leerzame en uitdagende stageplaats. Wij zijn elk jaar op zoek naar enthousiastelingen die graag in de zorg aan de slag willen!

BOL studenten van MBO en HBO opleidingen kunnen tijdens hun stage de geleerde theorie in de praktijk brengen. Je ontvangt naast begeleiding ook een prima stagevergoeding. Ben je nog aan het nadenken over een toekomstige MBO of HBO opleiding? Wellicht is een snuffelstage of meeloopdag dan iets voor jou. Zo kun je ontdekken of de zorg iets voor jou is. Aarzel niet langer en neem contact op met de praktijkopleider van de locatie bij jou in de buurt.

Of misschien ben je wel op zoek naar een maatschappelijke stage? Ook dan ben je bij Cedrah aan het juiste adres. Je kan extra aandacht geven aan de ouderen in het woon-zorgcentrum door een spelletje, wandeling, kopje thee of gewoon een gesprekje. Het zijn de kleine dingen die het doen. Ook in de keuken, het restaurant, huishouding of linnenkamer kan je leerzaam en nuttig werk doen.

Ben je enthousiast geworden en sta je al in de startblokken? Neem dan contact op met de praktijkopleider van de locatie bij jou in de buurt.

Wist je dat Cedrah ook een erkend leerbedrijf is voor administratieve en secretariële opleidingen? Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?

 

Neem dan contact op met Marieke Smits!

 

 


m.smits@cedrah.nl

 

06 21 13 68 91

 

Volg Cedrah

 

 

 

Cedrah.nl