Mijn Sollicitatie

Cedrah wil solliciteren zo eenvoudig mogelijk maken en voor iedereen goed inzichtelijk houden. Daarom hebben er ervoor gekozen de sollicitatieprocedure af te handelen via een webportaal. Hierdoor is voor alle betrokkenen in het proces inzichtelijk wat de status van de sollicitatie is. 

Alle communicatie vindt in principe via dit portaal plaats. Wanneer er een nieuw bericht voor je klaar staat, ontvang je een e-mail op het door jou opgegeven e-mailadres. Eventuele vragen of opmerkingen over de sollicitatie of over de voortgang kun je via het portaal stellen. Hier kunnen ook aanvullende vragen aan jou worden gesteld, vaak ter verduidelijking van je sollicitatie. 

Eerst vul je het online sollicitatieformulier volledig in en verstuur je deze naar Cedrah. Vervolgens gaat het sollicitatieproces lopen. Het portaal is te bereiken via: https://werkenbij.cedrah.nl/login. Je kunt inloggen met het door jou opgegeven e-mail adres als gebruikersnaam en het ingestelde  wachtwoord. Je kunt ook inloggen door rechts bovenin op ‘inloggen’ te klikken.

We wensen je veel succes met solliciteren en wie weet wordt jij onze nieuwe collega! Vragen? Neem contact op met pz@cedrah.nl.

Heb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Gea Eisma!
personeelsadministratie@cedrah.nl


Volg Cedrah
Cedrah.nl