Stages

Cedrah is ook de juiste plaats voor een geschikte, leerzame en uitdagende stageplaats. Cedrah biedt drie stagevormen: een beroepsvormende stage, een beroepsoriënterende stage en een maatschappelijke stage. Hierna lees je meer over stage binnen de afdeling Zorg & Welzijn. We zijn ook erkend leerbedrijf voor administratieve en secretariële stages, als je daarover informatie wilt, neem dan contact met ons op.

Beroepsvormende stage
Cedrah is elk jaar op zoek naar (jonge) mensen die graag in de zorg aan de slag willen en de geleerde kennis willen combineren in de praktijk. We hebben binnen onze woonzorgcentra het hele jaar door stagiaires. Je ontvangt naast goede begeleiding ook een stagevergoeding. Dus ben je op zoek naar een stageplek? Je kunt contact opnemen de praktijkopleider van de betreffende locatie. 

Beroepsoriënterende stage
Cedrah biedt ook een beroepsoriënterende (snuffel) stage aan. Wil jij kijken of het werken in de ouderenzorg iets voor jou is? Neem dan contact op met de praktijkopleider van de gewenste locatie.  

Maatschappelijke stage
Ben je op zoek naar een maatschappelijke stage en wil je aan je stage een goed gevoel overhouden? Loop je maatschappelijke stage bij Cedrah! Het zijn de kleine dingen die het doen. Je kunt met een eenvoudige activiteit ouderen een fijne middag bezorgen! Hoe?

  • Door gezellig met een oudere een spelletje te doen.
  • Door voor te lezen bij iemand die niet goed meer kan zien.
  • Door met een oudere foto’s te kijken en ze laten vertellen hoe het vroeger allemaal ging.

Maar misschien vind je dit niet zo bij je passen en ben je liever met je handen bezig. Dan is het volgende misschien iets wat bij jou past:

  • Maaltijden ronddelen
  • Koffie, thee schenken/delen
  • Keuken werkzaamheden uitvoeren
  • Boodschappen doen
  • Heb je zelf een ander idee? Maak het bespreekbaar!

Heb je al zin gekregen? Download het aanvraagformulier 'maatschappelijke stage' en vul deze in. Stuur het formulier daarna op naar de praktijkopleider van de locatie waar je je maatschappelijke stage wilt lopen.