Vacatures Centraal Bureau

Met ruim 1.000 medewerkers in dienst verspreid over diverse locaties in Zuid-Holland en Zeeland is Cedrah een professionele en betrokken organisatie met een reformatorische identiteit. Betrokken op onze cliënten, maar niet minder belangrijk betrokken op elkaar! Naast vacatures voor uitdagende (zorg)functies, stages en BBL-routes, hebben wij geregeld vacatures op ons hoofdkantoor. Denk hierbij aan vacatures voor functies op het gebied van kwaliteit & veiligheid, personeelszaken, marketing & communicatie en financiën. We kijken graag naar de mogelijkheden!


Vastgoed
Verhuurmakelaar
De komende jaren worden een groot aantal renovatie- en nieuwbouwprojecten uitgevoerd die veel dynamiek en uitdaging geven voor de sector Wonen & Vastgoed. Samen met je collega verhuurmakelaar, de medewerker Woonservice en de servicemanagers ben je verantwoordelijk voor de optimale verhuur van de woonportefeuille van Cedrah en ben je de spil in het verhuurproces.


 Capelle a/d IJssel

36 uur per week

 HBOVastgoed

Teamleider Vastgoedbeheer

Je coacht en ontwikkelt het team Vastgoedbeheer op een inspirerende en motiverende wijze tot een sterk(er) team dat klaar is voor de toekomst. Andere speerpunten zijn het doorontwikkelen van het proces van planmatig en niet-planmatig onderhoud naar een vernieuwende aanpak (RGVO) en het inrichten van contract- en assetmanagement. Capelle a/d IJssel

 36 uur

 HBOHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91


Volg Cedrah
Cedrah.nl
Heb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!

m.smits@cedrah.nl