Vacatures Centraal Bureau

Met ruim 1.000 medewerkers in dienst verspreid over diverse locaties in Zuid-Holland en Zeeland is Cedrah een professionele en betrokken organisatie met een reformatorische identiteit. Betrokken op onze cliënten, maar niet minder belangrijk betrokken op elkaar! Naast vacatures voor uitdagende (zorg)functies, stages en BBL-routes, hebben wij geregeld vacatures op ons hoofdkantoor. Denk hierbij aan vacatures voor functies op het gebied van kwaliteit & veiligheid, personeelszaken, marketing & communicatie en financiën. We kijken graag naar de mogelijkheden!


Vastgoed
Verhuurmakelaar
De komende jaren worden een groot aantal renovatie- en nieuwbouwprojecten uitgevoerd die veel dynamiek en uitdaging geven voor de sector Wonen & Vastgoed. Samen met je collega verhuurmakelaar, de medewerker Woonservice en de servicemanagers ben je verantwoordelijk voor de optimale verhuur van de woonportefeuille van Cedrah en ben je de spil in het verhuurproces.


 Capelle a/d IJssel

36 uur per week

 HBOVastgoed

Projectmanager Vastgoed

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van renovatie- en nieuwbouwprojecten. Ben jij een vastgoedprofessional in hart en nieren? Welkom bij Cedrah! Capelle a/d IJssel

 36 uur

 HBOHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Gea Eisma!
personeelsadministratie@cedrah.nl


Volg Cedrah
Cedrah.nl
Heb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Gea Eisma!

personeelsadministratie@cedrah.nl