Vacatures Centraal Bureau

Met ruim 1.000 medewerkers in dienst verspreid over diverse locaties in Zuid-Holland en Zeeland is Cedrah een professionele en betrokken organisatie met een reformatorische identiteit. Betrokken op onze cliënten, maar niet minder belangrijk betrokken op elkaar! Naast vacatures voor uitdagende (zorg)functies, stages en BBL-routes, hebben wij geregeld vacatures op ons hoofdkantoor. Denk hierbij aan vacatures voor functies op het gebied van kwaliteit & veiligheid, personeelszaken, marketing & communicatie en financiën. We kijken graag naar de mogelijkheden!


Staf
HR stagiair
Ben jij student HRM en durf jij de uitdaging aan om binnen de dynamische zorgwereld van Cedrah je stage te lopen? Dan ben je van harte welkom!


 Capelle a/d IJssel

uren in overleg

 HBOStaf

HR medewerker

Jij bent een gemotiveerde en klantgerichte medewerker met kennis van of ervaring met HR. Kennis van AFAS Profit is een pré. Je hebt een transparante manier van werken. Je denkt vooruit, bent communicatief vaardig, zeer nauwkeurig en bent prima in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Ben jij de collega die wij zoeken? Reageer snel! Capelle a/d IJssel

 12 uur per week

 MBOHeb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91


Volg Cedrah
Cedrah.nl
Heb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!

m.smits@cedrah.nl