Vacatures Eben-Haëzer

Met ruim 1.000 medewerkers in dienst verspreid over diverse locaties in Zuid-Holland en Zeeland is Cedrah een professionele en betrokken organisatie met een reformatorische identiteit. Betrokken op onze cliënten, maar niet minder belangrijk betrokken op elkaar! Geregeld zijn er vacatures voor uitdagende (zorg)functies, stages en BBL-routes. Eenmaal in dienst zijn er volop mogelijkheden om via scholing verder te ontwikkelen en talenten te benutten. Bij Cedrah kun je écht iets betekenen voor je naaste en tegelijkertijd werken aan je eigen ontwikkeling. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Of je nu beginneling, ervaren of herintreder bent, we kijken graag naar de mogelijkheden die er zijn!

Zorg

Verzorgende - KSW

Ben jij flexibel inzetbaar en kunnen we bij onvoorziene situaties, zoals ziekte, een beroep op jou doen? Dan ben je van harte welkom om bij ons te komen werken! Middelburg

 Uren bespreekbaar

 MBOZorg

Verzorgende (Thuiszorg)

Het thuiszorgteam van Eben-Haëzer zoekt vanwege uitbreiding nieuwe collega's. Wij zijn een sterk team, dat wil zeggen dat iedereen verantwoordelijkheid neemt voor het zorgproces, maar tegelijk nauw met elkaar samenwerkt en problemen oplost. Ben jij die enthousiaste verzorgende die ons team nog sterker komt maken?

 Middelburg

Uren in overleg

 MBO
  • Vacatures
  • Vrijwilligers
  • Vakantiewerk

Heb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah
Cedrah.nl
Heb je vragen over werken bij Cedrah?


Neem dan contact op met Marieke Smits!

m.smits@cedrah.nl