Vacatures Eben-Haëzer

Met ruim 1.000 medewerkers in dienst verspreid over diverse locaties in Zuid-Holland en Zeeland is Cedrah een professionele en betrokken organisatie met een reformatorische identiteit. Betrokken op onze cliënten, maar niet minder belangrijk betrokken op elkaar! Geregeld zijn er vacatures voor uitdagende (zorg)functies, stages en BBL-routes. Eenmaal in dienst zijn er volop mogelijkheden om via scholing verder te ontwikkelen en talenten te benutten. Bij Cedrah kun je écht iets betekenen voor je naaste en tegelijkertijd werken aan je eigen ontwikkeling. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Of je nu beginneling, ervaren of herintreder bent, we kijken graag naar de mogelijkheden die er zijn!

Zorg

Verpleegkundige - Verzorgd Wonen

Heb je hart voor de ouderenzorg? Ben jij gedreven, spontaan en een echte doorzetter? Dan is deze   functie jou wellicht op het lijf geschreven! Middelburg

 28 - 36 uur p/w

 Mbo-VerpleegkundigeZorg

Verzorgende - Thuiszorg

Ligt jouw hart bij het zorgen voor kwetsbare ouderen in onze maatschappij? Hou je van zelfstandig werken en ben je in staat verantwoordelijkheid te nemen?  Dan ben jij op je plek bij het thuiszorgteam van Eben-Haëzer!

 Middelburg

Uren in overleg

 Mbo-Verzorgende IG
  • Vacatures
  • Vrijwilligers
  • Vakantiewerk

Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?


Neem dan contact op Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91

Volg Cedrah
Cedrah.nl
Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?


Neem dan contact op met Marieke Smits!

m.smits@cedrah.nl