Vakantiewerk of bijbaan in de zorg? Maak kennis met Cedrah!

Wil jij studeren, geld verdienen en iets betekenen voor je naaste? Dan ben je bij Cedrah aan het juiste adres. Cedrah biedt professionele dienstverlening aan ouderen op het gebied van wonen, zorg en welzijn vanuit een christelijke identiteit.

Cedrah zoekt:
Cedrah is op zoek naar enthousiaste collega’s in de huishouding, keuken en zorg. Er zijn mogelijkheden genoeg: je kunt aan de slag als huishoudelijk medewerker, keukenhulp, woonbegeleider niveau 3 / verzorgende, woonbegeleider niveau 2 / helpende, receptionist of verpleegkundige. Wij gaan graag met jou in gesprek om te kijken wat het beste bij jouw kwaliteiten en situatie past. Uiteraard kun je niet in elke functie aan de slag. Op basis van jouw kennis en ervaring zal bepaald worden welke mate van verantwoordelijkheid jij mag dragen. Een voorbeeld: als leerling verpleegkundige zonder een overgangsbewijs van leerjaar 1 naar 2 kun je aan de slag als zorghulp. Heb je dit overgangsbewijs wel, dan kun je als woonbegeleider niveau 2 / helpende ingezet worden.

Informatie & sollicitatie
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de afdeling P&O, telefoonnummer 010 – 207 58 53.

Heb je een leuke vacature gezien op de website? Je kunt direct online solliciteren!
Is er geen passende vacature, maar wil je wel graag aan de slag bij Cedrah? Laat het ons weten via een open sollicitatie.