Visie op werken

Even voorstellen
Bij Cedrah werken ruim 1300 medewerkers en 800 vrijwilligers die zich elke dag inzetten voor hetzelfde doel: het bieden van kwalitatief goede zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, zorg en diensten voor al onze cliënten en bewoners. We doen dat met elkaar vanuit een christelijke identiteit en op basis van een ieders talent.

Reformatorische identiteit
Onze identiteit komt mede tot uiting in de dagelijkse uitvoering van het werk. We verwachten dan ook van onze medewerkers een betrokken lidmaatschap van een kerkelijke gemeente op een reformatorische grondslag en vinden het belangrijk dat je mede inhoud kunt geven aan de christelijke identiteit van onze organisatie. Bij onze woonzorgcentra proef je een sfeer die je kent van thuis.

Hart voor ouderen
Cedrah zoekt betrouwbare, deskundige en cliëntgerichte medewerkers met een hart voor ouderen. Of je nu beginneling, ervaren of herintreder bent, we kijken graag naar de mogelijkheden die er zijn! Omdat we veel waarde hechten aan het ontwikkelen van de talenten van onze medewerkers, bieden we onze medewerkers tevens de mogelijkheid om zich via scholing verder te ontwikkelen en te ontplooien.

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?

 

Neem contact op met Marieke Smits!

 

 

 

m.smits@cedrah.nl

 

06 21 13 68 91

 

Volg Cedrah

 

 

 

Cedrah.nl