Werken en leren binnen Cedrah


Cedrah vindt het belangrijk professionele medewerkers in dienst te hebben en wil hier graag in investeren. Zo is het mogelijk om bij ons werken leren te combineren via de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Deze BBL-route bestaat uit minimaal twee derde praktijk en voor het theoretische gedeelte ga je naar school (ROC). De les- of collegegelden komen voor rekening van Cedrah en de kosten van de boeken worden voor 75% door ons vergoed.

Opleidingsvoorwaarden
Om de opleiding op niveau 3 te kunnen volgen, moet je in ieder geval in het bezit zijn van een VMBO-diploma met de theoretische, gemengde of kaderberoepsgerichte leerweg. De minimumleeftijd is 16 jaar bij de start van de opleiding en voor je de BBL-opleiding kunt volgen, moet je bij Cedrah solliciteren en aangenomen zijn. Via Cedrah meldt je, je dan aan bij een ROC en vervolgens ontvang je van ons een leer-arbeidsovereenkomst. Als leerling werknemer krijg je een leerlingensalaris.

Ook her- of zij-intreders zijn welkom. Zie je er tegenop op tussen de jongeren op de schoolbanken te gaan zitten? Er is ook een mogelijkheid om je opleiding te doen via LOI, NTI of een andere instelling. 

Meer dan een leerling-plaats alleen!
Naast een plaats als leerling biedt Cedrah als werkgever natuurlijk meer. Wat zoal?

  • Werken en leren in professionele én hechte teams;
  • Begeleiding en coaching van professionele werkbegeleiders en praktijkopleiders;
  • ondersteuning van deskundige collega's op diverse specialistische disciplines.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem contact op met één van de praktijkopleiders van Cedrah!

Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?


Neem dan contact op met Marieke Smits!
m.smits@cedrah.nl


06 21 13 68 91


Volg Cedrah
Cedrah.nl