Werken en leren binnen Cedrah

Voor scholieren
Sta jij op het punt een opleiding te kiezen en zou je graag willen werken en leren? Bij Cedrah bieden wij BBL-plekken aan voor de mbo-opleidingen Verzorgende IG en Verpleegkundige. Dit betekent in de meeste gevallen dat je één dag in de week naar school gaat en de andere vier dagen werkt. Zo leer je het vak van Verzorgende IG of Verpleegkundige in de praktijk! Heb je interesse? Neem contact op met één van onze praktijkopleiders. De les- of collegegelden komen voor rekening van Cedrah en de kosten van de boeken worden voor 75% door ons vergoed.

Voor herintreders
Heb jij een oud-zorgdiploma en begint het te kriebelen om weer in de zorg te gaan werken? Afhankelijk van je vooropleiding en hoelang het geleden is dat je gewerkt hebt, kun je via een (verkorte) opleiding of inwerktraject weer aan de slag als verzorgende IG of verpleegkundige bij Cedrah. Heb je interesse en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem contact op met recruiter Marieke Smits.

Voor zij-instromers
Wil jij graag van betekenis zijn voor de ander en speel je met de gedachte om te gaan werken in de zorg? Cedrah helpt jou bij het maken van de overstap naar de zorg! Hoe maak je de overstap?
•    Stap 1: Neem voor een oriënterend gesprek contact op met recruiter Marieke Smits.
•    Stap 2: Plan een dagje meelopen in op een van onze locaties en ervaar het werken in de zorg!
•    Stap 3: Bespreek samen met de praktijkopleider van Cedrah welke opleiding/cursus/inwerktraject het beste bij jou past. Je opleiding wordt betaald door Cedrah.
•    Stap 4: Ga aan de slag bij een van onze locaties, je bent van harte welkom!

Bij Cedrah zijn er opleidingsmogelijkheden zat! Scholieren, herintreders, zij-instromers... van harte welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen over werken bij Cedrah of wil je een open sollicitatie doen?

 

Neem dan contact op met Marieke Smits!

 

 

 

m.smits@cedrah.nl

 

06 21 13 68 91

 

Volg Cedrah

 

 

 

Cedrah.nl