Werken en leren binnen Cedrah

Cedrah vindt het belangrijk professionele medewerkers in dienst te hebben en wil hier graag in investeren. Het is mogelijk om binnen Cedrah werken leren te combineren. Je doet dan de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Volg je de BBL-route dan beslaat het praktijkgedeelte minimaal tweederde van je opleiding en ga je voor het theoretische gedeelte naar een ROC. De tijdens de opleidingsduur te betalen les- / collegegelden komen voor rekening van de werkgever. De kosten van boeken worden voor 75% door de werkgever vergoed. 

Opleidingsvoorwaarden
Om de opleiding op niveau 3 te kunnen volgen, moet je in ieder geval in het bezin zijn van een VMBO-diploma met de theoretische, gemengde of kaderberoepsgerichte leerweg. De minimumleeftijd is 16 jaar bij de start van de opleiding. ook her- of zij-intreders zijn welkom binnen Cedrah. 
Zie je er tegenop op tussen de jongeren in op de schoolbanken te gaan zitten? Er is ook een mogelijkheid om je opleiding te doen via LOI, NTI of een andere instelling. 
Voor je de BBL-opleiding kunt volgen, moet je bij Cedrah solliciteren en aangenomen zijn. Via Cedrah meld je je dan aan bij een ROC. Je ontvangt vervolgens van Cedrah een leer-arbeidsovereenkomst. Als leerling werknemer ontvang je van Cedrah, als werkgever, een leerlingensalaris. 

Meer dan een leerling-plaats alleen!
Naast een plaats als leerling biedt Cedrah als werkgever natuurlijk meer. Wat zoal?

  • Werken en leren in professionele én hechte teams
  • Begeleiding en coaching van professionele werkbegeleiders en praktijkopleiders
  • ondersteuning van deskundige collega's op diverse specialistische disciplines.

Meer informatie?

Wil je meer informatie? Neem contact op met één van de praktijkopleiders van de woonzorgcentra.